Co się zdarzyło w Las Vegas

What Happens in Vegas
2008
6,7 94 tys. ocen
6,7 10 1 94111
5,2 11 krytyków
Co się zdarzyło w Las Vegas
powrót do forum filmu Co się zdarzyło w Las Vegas

Ogólnie spodziewałem się po tym filmie niewiele dobrego(ot.kolejna komedyjka prosto od wyrobników z Fabryki Snów).Po części moje "obawy" się potwierdziły,jednak ku mojemu zaskoczeniu film okazał się fajny w oglądaniu i nie uważam czasu poświęconego na seans za zmarnowany.
Było sztampowo,przewidywalnie,ale film jak dla mnie miał coś w sobie,co sprawiło,że oglądanie go było całkiem przyjemne.Ogólnie-odrobina humoru,odrobina chemii...niby niewiele,jednak po złożeniu wychodzi całkiem zjadliwa komedia romantyczna-Kutcher i Diaz jakoś pociągneli ten średnio wyszukany watek lipnego małżeństwa.
Jeśli ktoś zastanawia się czy film warto obejrzeć,to moim zdaniem:cudów nie ma co oczekiwać,ale obejrzeć mimo wszystko warto.

ocenił(a) film na 7
tentutoon

W pełni popieram i się zgadzam z tą wypowiedzią.
Dopiero co obejrzałem ten film i muszę przyznać, że słaby temat, a fajnie opowiedziany i sprawnie zagrany.
Wystarczy nie nastawiać się na coś wybitnego czy rewelacyjnego, tylko po prostu z przyjemnością obejrzeć jako kolejną komedyjkę z romansem w tle.
Tylko dziwne, że średnia ocen sięga 8/10, to lekka przesada. 7/10 to już powinno być górne maksimum ...

ocenił(a) film na 4
OmniModo

Brak scenariusza i mało smiechu, taka typowa przeciętna komedyjka
romantyczna made in USA. Ze trzy razy się usmiechnąłem. Naprawde sa lepsze
filmy w tej tematyce i lepiej zagrane. Polecam komus kto nie ma już nic
innego na półce dla zabicia czasu.