Co się zdarzyło w Las Vegas

What Happens in Vegas
2008
6,7 94 tys. ocen
6,7 10 1 94111
5,2 11 krytyków
Co się zdarzyło w Las Vegas
powrót do forum filmu Co się zdarzyło w Las Vegas

Myslalem ze bedzie smieszny i zwariowany - tak jak "kac vegas" a tu - przeciętna komedyjka rozmantyczna z paroma momentami śmiesznymi. Niestety film bardzo przewidywalny.

ocenił(a) film na 8
Enemie

powinieneś obejrzęć w odwrotnej kolejności, powinieneś najpierw zobaczyć film, który wyszedł wcześniej (przynajmniej ja bym tak zrobił)

ocenił(a) film na 7
LittleGuy

niekoniecznie ;p

Enemie

Kac Vegas to płytkie gowno ktorym sie podniecaja dzieci. A to naprawde jest fajna komedia. Pozdrawiam!

cotocoto5

Ja nie jestem takim znowu dzieckiem, ale bardziej podobał mi się Kac Vegas.

Enemie

tak tylko że kac vegas to zupełnie inny film z zupełnie inną treścią więc nie powinno się go porównywać z tym.Jeżeli o mnie chodzi teń film jest świetny,dużo lepszy od Hangover!

ocenił(a) film na 9
Enemie

Lepszy od Kac Vegas?! No nie żartuj... nie ma co tych dwóch filmów porównywać ! Co się zdarzyło w Las Vegas jest o wiele lepszy

ocenił(a) film na 7
matheo11

W "Kac Vegas" gorsza jest gra aktorska niż w: "Co się zdarzyło w Las Vegas". Poza tym wiadomo, który film wyszedł pierwszy.
"Kac Vegas" choć da się obejrzeć to jest trochę nieoryginalny z pomysłem, ale jeśli mieli byśmy się doszukiwać tematów o Las Vegas w komediach to jest np. "W krzywym zwierciadle: Wakacje w Vegas" itd.

ocenił(a) film na 7
matheo11

W "Kac Vegas" gorsza jest gra aktorska niż w: "Co się zdarzyło w Las Vegas". Poza tym wiadomo, który film wyszedł pierwszy.
"Kac Vegas" choć da się obejrzeć to jest trochę nieoryginalny z pomysłem, ale jeśli mieli byśmy się doszukiwać tematów o Las Vegas w komediach to jest np. "W krzywym zwierciadle: Wakacje w Vegas" itd.

ocenił(a) film na 7
Raf_27

Gra aktorska w "Co sie zdarzyło w L.A" jest lepsza od gry w "Kac Vegas"? człowieku... Cameron to niestety słaba aktorka. Tak po za tym niewiem czy wiesz ale to Diaz i Kutcher dostali nominacje do złotych malin... zaś aktorzy z "KV" dużo bardziej przychylne opinie.
;)

Enemie

Może i opinie zgarnęli itd., niemniej jednak ja sie na "Co się zdarzyło.." uśmiałem o wiele więcej;) Prawde mówiąc przy scenach z drzwiami o łazienki, klapą od toalety, czy popcornem w spodniach byłem spłakany:D 8/10 "kac vegas" - jakoś tego typu idiotyzm mnie nie śmieszy(5/10).

Enemie

Nie porównuj tych 2 filmów :)
Mnie oby dwa się podobały ;D

użytkownik usunięty
Enemie

Popatrz, a dla mnie z kolei kac vegas to żałosnie głupiutki filmek, nawet nie startujący do miana komedii. Wszystko rzecz gustu.