Co się zdarzyło w Las Vegas

What Happens in Vegas
2008
6,7 94 tys. ocen
6,7 10 1 94111
5,2 11 krytyków
Co się zdarzyło w Las Vegas
powrót do forum filmu Co się zdarzyło w Las Vegas

dennej komedii romantycznej, a tu taka niespodzianka. Bombowa komedia, uśmiałam się, naprawdę polecam, ubawicie się :D

ocenił(a) film na 8
AnahiGiovana

też mi się bardzo podobało ;-) komedia dosyć odeszła od standardów romansów amerykańskich! Więcej akcji etc! Mi się bardzo podobało! Pomijam fakt, że gra tu dwóch aktorów bliskich memu sercu ;-)

ocenił(a) film na 5
good_day

Najlepsza scena w całym filmie jak na tej imprezie w Vegas ze stołu spadła xDD!

AnahiGiovana

Właśnie to była kolejna denna komedyjka. Przewidywalna do bólu, mało śmieszna i co tu dużo mówić, po prostu nudna.

ocenił(a) film na 5
Ch_K

zgadzam się! jedyny highlight dla mnie to tekst w windzie: "yyyy, zwymiotowałam do własnej torebki" padłam w tym momencie... reszta "przewidywalna do bólu". :)

ocenił(a) film na 8
noonik

Ale przecież komedie romantyczne z definicji są przewidywalne! Jest schemat, który można tylko róznie wykorzystac, a skończyc musi się dobrze. Prawdziwą sztuką jest zrobic komedie romantyczną, która będzie trzymała się kupy - będzie logiczna i zabawna i nie za bardzo ckliwa.

ocenił(a) film na 5
Vikinga

masz pewnie dużo racji. po prostu to nie jest gatunek dla mnie :)
faktem jednak jest, ze film ten zwyczajnie mnie nie rozbawił, a komedia z definicji... powinna...

AnahiGiovana

Polecam obejrzec, bo można się przez chwile dobrze ubawić :)

ocenił(a) film na 8
dluga209

Jedna z lepszych komedii romantycznych ;-)

ocenił(a) film na 10
gryze

Heh no ja sie dzisiaj tak usmialam ze masakra brat mi az w sciane walil zeby sie opamietala a ojciec w rury ahha:D Fakt donosny mam glos, ale te scenki mnie dzis rozbroily:)

ocenił(a) film na 8
AnahiGiovana

fakt faktem i tak wiedziałem jak to się skończy, pomimo tego, że nie lubię tego gatunku filmów daję 8/10, zaj.ebiscie się uśmiałem, mam nadzieję, że nie przez to, że w międzyczasie wyzerowałem cztery piwa;P hehe

AnahiGiovana

zarąbisty film:D:D
dla mnie 10/10 dawno się tak nie uśmiałam:D