PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618821}
6,2 3,4 tys. ocen
6,2 10 1 3436
6,0 15 krytyków
Code Blue
powrót do forum filmu Code Blue

Najgorszy!

ocenił(a) film na 1

Do dziś jest to najbardziej durny film jaki widziałem w życiu, a widziałem ich na prawdę wiele.

Harry

Najgorsze jest to, że bez żadnych skrupułów można pokazać ch*ja. Wyobraź sobie co by się stało gdyby w filmach pokazywano wargi sromowe - afera na cały świat, ,,autorytety oralne,, wygłaszałyby tyrady o wykorzystywaniu ckobiecego ciała, że to powinno być zabronione, a w tym filmie pokazuje ch*ja ,,artystycznie,, i jest wszystko ok, nikogo to nie oburza nikt nie protestuje ( czyli tak wygląda ,,równouprawnienie,,) , albo komentarze są usuwane. Upadek kina.

ocenił(a) film na 1
mlik

Z fiutem czy bez - nie ma tu ani krzty artyzmu.

Harry

a jaki artyzm może być w fiucie???

ocenił(a) film na 1
mlik

Ale przecież nie o fiuta tu chodzi. Powtarzam raz jeszcze - z gołym fiutem czy bez ten film jest gówno wart i tyle. I nie ma się co nad nim na siłę rozpajęczać. Dziadostwo i kropka.

Harry

Wiadomo, że dziadostwo, ale podałem jeden z czynników który tworzy to ,,dziadostwo,, . Zauważ, że wiele powstaje takich filmów i są odbierane jako arcydzieła bo kręcone przez konkretne osoby.

ocenił(a) film na 1
mlik

Racja. Czasem dajemy się ponieść reklamie (gwarancie) jaką daje nazwisko. Czasem wręcz dajemy sobie wmówić jakość, której sami nie zauważamy. Jak w tym eksperymencie, kiedy dwieście osób patrzyło w niebo i wmawiało dwieście pierwszej, że widzi samolot. W końcu ta dwieście pierwsza stwierdziła, że też go widzi. Z drugiej strony co nam mówi nazwisko Antoniak. Bo mnie osobiście nic. Nie uznaję więc tego nazwiska jako gwarant czegokolwiek. Dla mnie to zupełna nieznana. A po tym filmie wręcz oznaka miernoty.

Harry

w sumie ta Antoniak mnie wk*rwiła, bo tworzy sobie filma i wymyśla, że będzie pokazany ch*j. Gdyby jakiś reżyser sobie wymyślił, że będą wargi sromowe to zapewne skończyły by się fundusze od sponsorów albo wycięto by scenę.
Ona pokazuje to co jest ,,modne,, i wydaje się jej, że robi coś nowego, ale wiele jest takiego badziewia w kinie.Szkoda patrzeć i szkoda, że ktoś inny na to patrzy.