Czy inny semicko wyglądający pedał. Conan to Conan i powinni kogoś podobnego do Arniego znaleźć.
na 99 % Conana zagra Triple H ,gwiazda wrestlingu i bardzo cieszę sie z takiego wyboru bo HHH jest wspaniale zbudowany,godny zastępca Arniego.
A ty jakiś zakompleksiony jesteś ,ze ludzi którzy harowali latami na swój wygląd nazywasz pedałami .
Godnym następcą Arnolda mógłby być Jay Cutler
Może twoja stara cielaku. Co takiego antysemickiego napisałem co może świadczyć o skłonnościach do nazizmu ?
Conana miał jasna karnacje, niebieskie oczy i kruczoczarne włosy a nie śniadą karnacje jak the rock.
Och wybacz, że uraziłem. Być może mnie ten "semicko wyglądający pedał" zbił z tropu, naprawdę, nie pomyślałbym, że tak niewinne intencje mogłyby się kryć pod taki brutalnymi słowami. :-p
Triple H powiadasz.
http://images.art.com/images/-/Triple-H---HHH--C10043417.jpeg
Nadawałby się :D Chociaż wydaje mi się, że gość z plakatu jest mniejszy.
Panie stoki... The Rock to wygląda raczej wyspiarsko, i pedał to ostatni epitet jakim go można obdarzyc. A semici to również albo raczej głównie Arabowie, ale tobie pewnie chodziło o Żydów. Tak...
Abstarchując - Conan (imię celtyckie no nie?) jako człowiek zamieszkujący obecne tereny kraju Wielkobrytyjskiego, powinin mie w sobie coś z Celta i Normana bo taką mieszanką był... Arnie był Germańcem z krwi i kości, ale ja widziałbym kogoś z kruczoczarnymi włosami, i hardą gębą... ale musi też miec muskulaturę... Cholera niech go zrobią na kompie%)