Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

Ocena społeczności: arcydzieło!
9,7

W szoku aż jestem...

ocenił(a) film na 5
Biogdan

heh poczekaj tydzień po premierze będzie może tysiąc głosów wtedy się wszystko zmieni ;)

Biogdan

lol, film ma 7 głosów i już sie pultasz...

Biogdan

Masz rację Jeszcze premiery nie było w polsce,a ledwo na świecie a już 7 głosów.Nie rozumiem ludzi którzy wystawiają ocenę za zwiastun albo fotki!!!

ocenił(a) film na 6
Mariusz1986r

Chyba, że ściągnęli marnej jakości pirata.

Mariusz1986r

a może po prostu mieszkają za granicą ;)

Mariusz1986r

@Mariusz1986 - zauwaz, ze niektorzy z uzytkownikow filmwebu mieszkaja za granica wiec mogli byc na premierze

Exelsio

Jak byś był aktywny na forum,to byś zauważył że kilka głosów było już oddanych kilka dni przed premierą na świecie!!!

Mariusz1986r

jesli tak bylo to sorry.

Biogdan

Arnie był dobrym terminatorem. Conanem był poprawnym. Zobaczymy, według mnie będzie to film na 7. Solidny ale nie powalający.

Koshara

Jak słysze słowo Conan to nie wiem czy śmiac sie czy płakać.Nieposzedłbym na nowego Conana 3D nawet gdyby bilet był za free plus darmowy popcorn i duża zimna Coca-Cola.Nieposzedłbym nawet gdyby po seansie pozwalali zatrzymać okulary 3D.

Glock

no to nie idź ;)

Glock

A nie pozwalają zatrzymać?:) Może inaczej: na ch... Ci te okulary po seansie? :D

ocenił(a) film na 5
bob_Lazar

Pewnie żeby nie płacić za wypożyczenie następnym razem. Myśl trochę.

Bodzepor

Myślę trochę, po prostu nie wiedziałem, że w Polsce w kinach trzeba jeszcze płacić za wypożyczenie okularów. Jest to chociaż jakoś dyskretnie zawarte w cenę biletu czy za okulary płaci się osobno w kasie? Z góry dzięki za info :)

ocenił(a) film na 5
bob_Lazar

Bardzo dyskretnie. Prawie nie zauważasz, że bilet jest droższy.

bob_Lazar

Dla szyku. Zwykłe okulary są takie mainstreamowe.