heh poczekaj tydzień po premierze będzie może tysiąc głosów wtedy się wszystko zmieni ;)
Masz rację Jeszcze premiery nie było w polsce,a ledwo na świecie a już 7 głosów.Nie rozumiem ludzi którzy wystawiają ocenę za zwiastun albo fotki!!!
@Mariusz1986 - zauwaz, ze niektorzy z uzytkownikow filmwebu mieszkaja za granica wiec mogli byc na premierze
Jak byś był aktywny na forum,to byś zauważył że kilka głosów było już oddanych kilka dni przed premierą na świecie!!!
Arnie był dobrym terminatorem. Conanem był poprawnym. Zobaczymy, według mnie będzie to film na 7. Solidny ale nie powalający.
Jak słysze słowo Conan to nie wiem czy śmiac sie czy płakać.Nieposzedłbym na nowego Conana 3D nawet gdyby bilet był za free plus darmowy popcorn i duża zimna Coca-Cola.Nieposzedłbym nawet gdyby po seansie pozwalali zatrzymać okulary 3D.
Myślę trochę, po prostu nie wiedziałem, że w Polsce w kinach trzeba jeszcze płacić za wypożyczenie okularów. Jest to chociaż jakoś dyskretnie zawarte w cenę biletu czy za okulary płaci się osobno w kasie? Z góry dzięki za info :)