Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

Szczerze nie oczekiwałem po tym filmie wiele.Mało jest teraz dobrych filmów z tego gatunku (Czyli wojownicy miecze potwory i czarownice) Liczyłem po prostu na dobry film,i taki też dostałem.Jest to obraz pełen akcji,mało jest tam bezsensownego pitolenia i dobrze ale nie do końca. Rozumiem że Conan to nie może być film z fabułą Matixa ale liczyłem na Klimat głównie na klimat i nie ma go tam zbyt wiele. Piękne zrobione lokalizacje,znaczy miasta itp,to udało im sie w 100% Momentami przychodził mi na myśl LOTR. Ale nie ma w tym filmie jakieś tajemniczości tego czegoś co przyciąga widza.Jest za to mnóstwo walk i to jest wielki + tego filmu.Walki sa tu naprawdę efektowne.Jest krew rozbijanie czaszek wszystko czego potrzeba. Ogólnie film robi dobre wrażenie ale tylko dobre po wyjściu z kiana pierwsza myśl jaka sie nasuwa to "Fajny film raz obejrzeć i dość" I tak jest nie jest to film do którego chciało by sie wracać. Co do gry aktorskiej to jest okej.Aktor grający Conana wyszedł bardzo dobrze dużo lepiej niż sztywny ARNI.moja ocena to 7/10.Dałem mu tyle ze względu tego że jest to moja ulubiona tematyka filmowa :)

ocenił(a) film na 7

skoro dajesz 7/10 to oceń ten film, bo nie widzę byś to zrobił ;)

użytkownik usunięty
axl2000_2

Ależ oceniłem ;D