Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

Sam widok tej niezwykle groźnej postaci wywołuje chęć ucieczki u każdego, najtwardszego nawet mężczyzny. A co dopiero, gdyby jeszcze wściekle pomachała mieczem.

http://www.youtube.com/watch?v=3Lw15wQyehY

Bodzepor

Niezłe .Nie wiem czy oglądałeś ale kiedyś na kanale chyba już nieistniejącym DSF(teraz chyba sport 1 się nazywa) był emitowany program "amerykańscy gladiatorzy".Polegało to na tym że ochotnicy amatorzy miel do wykonania różne fizyczne zadania np.przejście po linach pewnego odcina,na drugą stronę.Nie było by w tym nic ekstra gdyby nie to że musieli po drodze stoczyć "walkę "z napakowanymi osiłkami płci obojga a całość była ograniczona do np.1min.Jeżeli nie udało się przejść przeszkody w danym czasie nie dostawali punktów.W sumie naoglądałam się tych programów kiedyś całkiem sporo.W każdym uczestniczyło początkowo 4 panów i 4 panie.Którzy odpadali drogą eliminacji.Tamte panie wyglądały zdecydowanie lepiej od tej groźnej postaci w sensie umięśnienia,ale jednak dawały fory zawodnikom i zawodniczkom.

ocenił(a) film na 5
szarit

He he, pamiętam. Jakoś tak na początku lat 90tych oglądałem to na satelicie. Kanału nie pamiętam, ale program był mocny.

ocenił(a) film na 4
Bodzepor

Ja jako kobieta także jestem przerażona. Jak można zrobić z siebie takiego potwora. Bałabym się spojrzeć do lustra. :P
Tak swoją drogą, to można by nakręcić kobiecą wersję Conana (Conanicy). W końcu w jego świecie są Amazonki, więc dlaczego nie miałoby być tak, że dla odmiany silna kobieta porywa i wykorzystuje seksualnie ślicznego chłopaczka.
Oto potencjalne aktorki.
http://www.youtube.com/watch?v=hM3dNybU2jU&feature=player_embedded#at=26

VolfinaDeVolf

E tam masz wypaczony gust(żart) z 1/3 ludzi na tym forum to kulturyści a przynajmniej amatorzy tejże dyscypliny.Podejrzewam jednak że nawet nasi fani od kulturystki byliby nieco przerażeni tą istotą,ale wytkneli by błędy w muskulaturze np.słabo rzeźba brzucha itp.Filmik fotki potwierdza tylko że ta pani na pierwszym słabo dopracowana jest jeszcze.Zaś co do pomysłu super hero płci żeńskiej już powstała jako Xena po co jakieś nowe imitacje tworzyć.Jak już to Czerwona Sonia lub Valeria to dobre kandydatki

ocenił(a) film na 5
VolfinaDeVolf

Wykorzystanie przez taką herobabę gwarantuje zmiażdżenie miednicy. :D