Moim skromnym zdaniem kandydatem na Conana nie powinien być żaden Wrestler (Tripple H,The Rock),tym bardziej nie Pudzian.Dlaczego nie zrobić tak samo jak w "300"? Nająć porządnego aktora,wynająć mu trenera,który katowałby go na siłowni,ponad to żeby wyrzeźbił mięśnie nie tylko na siłowni,ale od władania mieczem,tak by jego muskulatura wyglądała bardziej przekonująco.Na 100% znajdzie się dobry aktor,dość wysoki,z "dzikim" wyrazem twarzy,który świetnie odegrałby role Conana,zamiast napakowanego kolesia,który z gra aktorską na tyle wspólnego co Ursus C330 z Formuła 1.
Zgadzam się :D W role Conana powinien wcielić się "porządny" aktor a nie jakieś napakowanie beztalencie :P
To ja proponuję Adriana Brody :). Ludzie kochani Conan musi być napakowany7 i delikatnie mówiąc nieokrzesany, ale z drugiej strony nie może też być tępakiem.
Wizualnie pasowałby Roland Kickinger,The Rock .Aktorsko opsadziłbym Rusela Crowe lecz on nie ma akcentu Schwarzeneggera . z Twarzy Pasowałby (Paul Michael Levesque czyli triple h,Roland Kickinger)
Wg mnie najlepiej pasowałby Dolph Lungren (o ile historia najnowszego filmu będzie sequelem a nie prequelem poprzednich części). Jego muskulatura jest bardziej naturalna - trzeba pamiętać, iż w czasach Conana nie było sal ćwiczeń ani sterydów! Zatem wystarczy Dolphowi dosztukować czarną długą perukę i będzie wypisz-wymaluj Cymeryjczyk :-).
wg mnie to mógłby być Sam Worthington, pakę już sobie chłopak wyrobił (patrz: pierwsze zdjęcia z "Clash of The Titans") a i aktor z niego przyzwoity
Nie no, jak dla mnie to powinien być Mickey Rourke. A najlepiej po prostu gościu wielki, muskularny, z typowo "barbarzyńską" mordą, i na dodatek powinien umieć grać. A sam film powinien się w końcu trzymać książek, a nie być ugłaskany! Nie żebym miał coś przeciwko filmom z Arniem, były bardzo dobre, ale Conan to był po prostu kawał motherfuckera, film powinien być brutalnym, mocnym, szorstkim fantasy, bez ułagodzeń. Pożyjemy, zobaczymy.
Ron Perlman :) tak jak w hellboyu tlko bez czerwonego koloru i rogow - idealny conan