Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

Moim skromnym zdaniem kandydatem na Conana nie powinien być żaden Wrestler (Tripple H,The Rock),tym bardziej nie Pudzian.Dlaczego nie zrobić tak samo jak w "300"? Nająć porządnego aktora,wynająć mu trenera,który katowałby go na siłowni,ponad to żeby wyrzeźbił mięśnie nie tylko na siłowni,ale od władania mieczem,tak by jego muskulatura wyglądała bardziej przekonująco.Na 100% znajdzie się dobry aktor,dość wysoki,z "dzikim" wyrazem twarzy,który świetnie odegrałby role Conana,zamiast napakowanego kolesia,który z gra aktorską na tyle wspólnego co Ursus C330 z Formuła 1.

ocenił(a) film na 5
Gammorin

Zgadzam się :D W role Conana powinien wcielić się "porządny" aktor a nie jakieś napakowanie beztalencie :P

ocenił(a) film na 5
Pietek

To ja proponuję Adriana Brody :). Ludzie kochani Conan musi być napakowany7 i delikatnie mówiąc nieokrzesany, ale z drugiej strony nie może też być tępakiem.

Gammorin

Conana powinien zagrać Mickey Rourke, idealnie pasowałby do barbarzyńcy

ocenił(a) film na 6
King_cool

Dobre!

Gammorin

Wizualnie pasowałby Roland Kickinger,The Rock .Aktorsko opsadziłbym Rusela Crowe lecz on nie ma akcentu Schwarzeneggera . z Twarzy Pasowałby (Paul Michael Levesque czyli triple h,Roland Kickinger)

diggy

Wg mnie najlepiej pasowałby Dolph Lungren (o ile historia najnowszego filmu będzie sequelem a nie prequelem poprzednich części). Jego muskulatura jest bardziej naturalna - trzeba pamiętać, iż w czasach Conana nie było sal ćwiczeń ani sterydów! Zatem wystarczy Dolphowi dosztukować czarną długą perukę i będzie wypisz-wymaluj Cymeryjczyk :-).

process

kiedy Arni grał conana, to widać było że sterydy gdzieś tam musi mieć :D

Vampire19

Mi pasowałby to tej roli Hugh Jackman z serii X-men, tam nieźle popracowali nad jego muskulatura.

StraightPit

nie no Hugh Jackman to raczej nieee, może Dwayne The Rock Johnson ?? :P hehehehe :P

ocenił(a) film na 7
Gammorin

wg mnie to mógłby być Sam Worthington, pakę już sobie chłopak wyrobił (patrz: pierwsze zdjęcia z "Clash of The Titans") a i aktor z niego przyzwoity

ocenił(a) film na 3
Man_On_Fire

Nie no, jak dla mnie to powinien być Mickey Rourke. A najlepiej po prostu gościu wielki, muskularny, z typowo "barbarzyńską" mordą, i na dodatek powinien umieć grać. A sam film powinien się w końcu trzymać książek, a nie być ugłaskany! Nie żebym miał coś przeciwko filmom z Arniem, były bardzo dobre, ale Conan to był po prostu kawał motherfuckera, film powinien być brutalnym, mocnym, szorstkim fantasy, bez ułagodzeń. Pożyjemy, zobaczymy.

Gammorin

Pudzian na Conana!! :D

ocenił(a) film na 5
Gammorin

Ron Perlman :) tak jak w hellboyu tlko bez czerwonego koloru i rogow - idealny conan

Gammorin

Tyler Mane !

ocenił(a) film na 7
DREDNOT

Ten Tyler Mane to całkiem dobry pomysł...

Gammorin

Podobno Conana ma zagrać Andrew McLaren. Takie są plotki http://ramascreen.com/andrew-mclaren-as-conan/