PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=340899}

Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40647
4,6 20 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

Kalska kina Fantazy. Po obejrzeniu tego filmu naprawdę byłem mile zaskoczony. Wszystko mi się w nim podobało, był bardzo podobny do filmów takich jak Książę Persji , Władcy pierścieni ,który jest klasykiem również. Gra aktorska na wysokim poziomie w tej kategorii filmów. Super wyszła rola główna czyli Conana w niej Jason Mamoa , świetnie też wypadła jako ojciec Conana tu zagrał Ron Pelerman. Piękna czystej krwi księżniczka tu wspaniała Rachel Nichols, demoniczna córka Kalar Zyma , ale na swój sposób piękna( uwielbiam tego typu kobiety) Rose Mc Gowan – super odegrała ją (filmowa Marique), oraz postać czarnego charakteru Kalar Zym tu Stephen Lang. Piękne zdjęcia zbliżenia realizacja walka uzbrojenie wojsk. Walki efekty specjalne super. Sceneria w jakich rozgrywała się historia przygód Conana. Muzyka oddająca klimat. Super dziewczyny tam grające o pięknej urodzie . Jednym słowem Film dla mnie rewelacyjny. Nie tylko z sympatii do tego typu filmów ale moim zdaniem to film na Hot 10. Na pewno niedługo obejrzę sobie go ponownie. Razem z moim śpioszkiem uwielbiamy takie filmy. Pozdrawiam wszystkich fanów tego typu filmów. Z niecierpliwością oczekuje na kolejną ekranizacje przygód Conana na pewno będzie rewelacyjna. No wyobrażam sobie jaka musi być gra na Pc skoro film jest tak zjawiskowy.Poprzednie ekranizacje też były super miały swój klimat i czas.

ocenił(a) film na 3
sebastiannycz

Pracujesz dla dystrybutorów tego filmu? Bo inaczej nie mogę sobie wytłumaczyć dla czego tak bardzo zachwalasz ten film. Rozumiem że gusta mogą być różne i że ludziom którzy nie czytali książek o Conanie ani nie widzieli dwóch wcześniejszych filmów z Arnoldem może coś tam się w tym filmie podobać ale żeby tak bardzo zachwalać tak kiepski, słaby i kompletnie pomylony film? Nie będę wymieniał co w tym filmie jest lipne bo kiepski jest cały film, w skrócie powiem że film jest nudny, brakuje mi w nim brutalności i erotyzmu (że o konkretnej fabule już ie wspomnę) i przed wszystkim to że twórcy filmu postanowili użyć legendy Conana do przyciągnięcia ludzi dając w zamian film bardzo słaby.