Jak w temacie był w Baywatch i niech tam zostanie zbezcześcili klasykę. Jak tak przeglądam te trailery to widze że kaszana jakich mało. Ludzie zrozumcie pewne filmy są ponadczasowe i nie kręci się ich po raz enty. Koniec kropka
Najnowsze spoty telewizyjne z polskimi napisami:
http://www.youtube.com/watch?v=yxKBc7cYdtM
http://www.youtube.com/watch?v=YZQMr-ucu64
http://www.youtube.com/watch?v=r24xocbYvhg
Ale ten film to nie remek zrozumcie to fani Arniego jako Fanka Howardowskiego Conana ,liczę że ktoś kiedyś zrobi Conana co będzie do tego literackiego naprawdę podobny a "ponadczasowość" filmu z Arnim mnie absolutnie nie rusza.Dla tego jestem za próbowaniem do być może zadowalającego mnie efektu.
Jako Khal Drogo poradził sobie świetnie. Nie oczekuję zbyt wiele (prawdopodobnie się rozczaruję), ale lepiej poczekać na efekt zamiast płakać zawczasu.
No dokładnie. Miał naprawdę ciężką rolę do zagrania w Grze o tron, a przecież poszło mu genialnie.
"Jak w temacie był w Baywatch i niech tam zostanie zbezcześcili klasykę. Jak tak przeglądam te trailery to widze że kaszana jakich mało. Ludzie zrozumcie pewne filmy są ponadczasowe i nie kręci się ich po raz enty. Koniec kropka"
ale bzdury pisze ten koleś, filmy kręci się dla kasy człowieku i jaką szmirą by to nie było zarobi to więcej nie pierwowzór więc zachowaj swoje rady dla siebie ..... laiku
laikiem to chyba ty jesteś. Każdy ma prawo do swojej wypowiedzi i takie jest moje zdanie. Filmy tego typu powinny przyciągać klimatem tajemniczością, mistycyzmem. Bo taki właśnie był Conan nie wiem czy czytałeś książkę. ? A po trailerach widzę że to jedno plastikowe gówno z tego wyszło, bez jakiś głębszych treści. Jeśli w twoim mniemaniu wszystko rozbija się o szeroko pojęta mamonę to wybacz. Nie kasa jest najważniejsza. Już lepsza była ekranizacja Tropiciela film nie maił nie wiadomo jakiego budżetu a bardzo fajnie i przyjemnie się go ogląda. Tyle z mojej strony
Gdzie ty mistycyzm i tajemniczość w Conanie czytałeś?I czy na pewno mówimy o prozie Howarda?A "Tropiciel" był ekranizacją czego?możesz podać?I którego tropiciela masz na myśli bo znam dwa filmy które z sobą nic wspólnego nie mają poza samym tytułem i zabijaniem.
Tropiciel z 2007 roku ten sam reżyser co teraz nakręcił Conana, film jest lepiej zrobiony a nie taki plastikowy i sztuczny
A po trailerach widzę że to jedno plastikowe gówno z tego wyszło, bez jakiś głębszych treści ... Jak TY to Nostradamusie dostrzegasz!!! IGNORANT taki jak ty wyłącza film po dwóch minutach i twierdzi że nie ma w nim nic ciekawego ..... boże trailer o ile mi wiadomo to zlep najlepszych widowiskowych scen,irobi się go po to by przyciągnąć widza.... dodam jeszcze że odbywają się w nim może ze 3 ucięte dialogi ...... a TY twierdzisz że film jest bez przekazu, użyj słów nie urzekł mnie zwiastun :) będe wiedział o co Ci chłopie chodzi..
a Obrzydliwe jest to że głosisz info jakoby film nie miał w sobie żadnego klimatu,mistycyzmu etc to twoje słowa kolego a nawet go nie oglądałeś i to potwierdza każde moje wyżej napisane słowo o polakach .... przykład za przykładem, spadliśmy na dno pozostało się tylko przykryć warstwą mułu....
skoro w zwiastunie są jak to napisałeś najlepsze widowiskowe sceny to podziękuje faktycznie zlepek bez przemyślenia, mnie jako widza nie przyciągnąl
Ale Tropiciel czego był ekranizacją? bo z tego co słyszałam niczyją ani też żadnym remakem,sam film nie był taki znowu najgorszy dało się obejrzeć a Conan skąd mam wiedzieć że jest plastikowy skoro go nie widziałam?Conan niszczyciel to dopiero był plastik i guma a,są ludzie co lubią ten film więc nie oceniaj coś czego jeszcze nie widziałeś.
Tropiciel miał być na motywach komiksu. Ale jako film sam w sobie jest dobry ,widziałem go sporo razy ,ale ostatnio trochę mniej mi się podobał ,nie wiem ,czemu. Wikingowie wyglądający jak Uruk Hai to to jest to.
Dzięki za informacje bo założyciel tematu jakoś nie potrafił mi podać tej informacji.Co do Tropiciela z 2007 widziałam,niezły takie typowe fantasy,co potwierdza fakt że z komiksu.
Nie wiem czemu ludzie kojarzą ten film z Tropicielem z 1987r z którym nie ma nic wspólnego tamten też widziałam i podobał mi się bardziej,surowa krwawa historia o zemście za śmierć rodziny lapońskiego chłopca na wrogim plemieniu fińskim czy też karelskim szkoda że praktycznie ciężko zobaczyć w dzisiejszych czasach,i nie wiem czy da się znaleźć.
Proponuje autorowi tematu wycieczkę na te słoneczne plaże (o ile go stać) i nie pisania - proszę wybaczyć dosadność - bzdur. Filmu nie należy, a czasem wręcz NIE WOLNO oceniać po zwiastunach. Zwiastun może być genialny, a film okazać się totalnym gó*nem i odwrotnie. Widziałem takie gnioty, których zwiastuny zapowiadały filmowy majstersztyk i widziałem takie cuda, których zwiastuny odrzucały. Jest takie powiedzenie "Nie ocenia się książki po okładce" i ono idealnie się sprawdza w przypadku filmów. Nie zamierzam oceniać czegoś, czego w całości nie widziałem. To tak drogi autorze jakbyś oceniał smak ciastka liżąc je przez szybę.
Coś w tym jest ,bo trailer filmu The Room sprawiał wrażenie porządnego ,natomiast trailer Solomona Kane był tragiczny ,a w obu przypadkach film był jakościowo przeciwny trailerom. Jednak wyrazić niezadowolenie ze względu na dobór aktorów ,może kazdy bez oglądania filmu. Każdy fan Conana tutaj Ci powie ,że umieszczenie kolorowego w roli Conana jest chore ,ale jak on wypadnie w samym filmie to się zobaczy. Może nie będzie się to ,aż tak rzucało w oczy ,chociaż już sam dzieciak z pierwszej sceny grający małego Conana ma ciemniejszą skórę niż reszta Cymmeryjczyków ,więc nie da się tego usprawiedliwić opalenizną oryginału. Jest to idiotyczny ,a celowy zabieg.
Książki po okładce HA Ha Ha !!! W niektórych książkach ilustracje są naprawdę warte uwagi i dobrze zrobione. I mulat tu ni jak nie pasuje koniec kropka. A to że gościa stać na słoneczne plaże to nie znaczy że jest dobrym aktorem. Cukierkowaty plastikowy wysmarowany samoopalaczem.
Zdecyduj się albo mulat albo wysmarowany samoopalaczem,bo jedno przeczy drugiemu.A aktorem jest niestety ale już teraz lepszym niż Arni był kiedykolwiek