Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

Nowy Trailer- R kowy

ocenił(a) film na 3

http://www.ign.com/videos/2011/06/17/exclusive-conan-red-band-trailer-debut

wygląda naprawdę fajnie, i jedynie co wadzi to to j.ebane frii dii

ocenił(a) film na 7
FvJ

Jest coraz lepiej,czekam z niecierpliwością,tylko po co ta idiotyczna muzyka w trailerze?...

hellboyjr

Bałem się oj bałem, że Nispel dostanie więcej kasy na filmik, przez co odgórnie nakazane mu będzie go złagodzić. Jak widać to nie nastąpiło, i krew będzie się lała. Dobry start dla Conana. Powoli zaczynam dochodzić do wniosku, że już tylko szefowie Lionsgate mają jeszcze jaja w Hollywood.

ocenił(a) film na 7
FvJ

w końcu pokazali Conana na jakiego wszyscy czekaliśmy, krew, flaki i seks. Momoa coraz bardziej podoba mi się w tej roli. W przeciwieństwie do Arniego gra, a nie recytuje tekst, i nie jest napompowany. Stary Conan to kawał dobrego, klimatycznego kina, ale co by o nim nie mówić, był kiczowaty i mocno przerysowany. Patrząc na trailery, nowy Conan jest o wiele bliższy książkowemu oryginałowi.
Zwróciliście uwagę, że w trailerze "R" w momencie gdy Conan mówi, że "nie ochromnią cię nawet potwory" (czy coś w tym stylu) jest zakrwawiony, a na poprzednich PG-13 nie było krwi. Czyżby planowali wypuścić film w dwóch kategoriach wiekowych? Czy to tylko na potrzeby trailera? Mam nadzieję, że tego nie zrobili, bo wtedy na 100% nasze durne kina wykupią tylko wersję dla dzieci, bo na niej wiecej zarobią, i będzie trzeba korzystać z dobrodziejstw internetu, albo czekać DVD.

ocenił(a) film na 3
FvJ

Sam obraz jest super... ale nie odniosłeś wrażenia, że teksty mu towarzyszące recytowane są trochę beznamiętnie?

ocenił(a) film na 3
Kantor

No właśnie te kwestie przypominają trochę "clash of titans" gdzie też niektóre teksty brzmiały jakby Mickiewicza recytowali. Of korse to jeszcze nic nie znaczy, a narazie wszystkie zapowiedzi są jednym z pozytywniejszych zaskoczeń- bo liczyłem na kiłe, a tutaj faktycznie jest namiastka dobrego filmu.
Co do uwag zonk'a- Swego czasu Watchmen mieli pierwsze zwiastunu w PG13 by mogły zostać przedstawione przed filmem z tą kategorią. Scena jak Wybuchaja telewizory w ludzi (last scene intra) w tym zwiastunie została zmieniona na niebieski płomień oraz krótkie ujęcie Komedianta celującego w ekran- zmienili pistolet na coś innego (żałość...) Tutaj pewnie jest podobnie wcześniejsze łagodniejsze zwiastunu, a finalny pod docelową R-kę

FvJ

Jaka to piosenka w 2 połowie?

Gondor3124

oby sciezka dziwekowa byla tylko inna i bardziej w stylu fantasy niz jakis gowniany modern rock.

ocenił(a) film na 7
warhammer

Tyler Bates napisał muzę do "300" i tam się świetnie sprawdziła, tutaj może być podobnie,natomiast utwór z trailera to jakaś kpina...