tesera trialera http://www.youtube.com/watch?v=FvLlW0FxE2g
uświadczyłem się w przekonaniu, że mam na ten film (tak młodzieżowo napiszę) WYJ EBANE. Wygląda jak by miało być super mrocznie a film będzie od 13 lat, a jak zobaczyłem jak macha tym mieczem, a później wypowiada kwestie, odpadłem. Dziękuje nie oglądam.
No ta jak od Conana ktory w orginale to kino klasy-B oczekuje sie 1-ligowego kina moralnego niepokoju to rozumiem twoja frustracje :) Ja z checia obejrze, mam ochote na kilogram popcornu.
Nie ma to jak ocenić Niezniszczalnych na 3, a mi zarzucić że chciał bym filmy moralnego niepokoju. Xeną i Herkulesem fascynowałem się ponad X lat temu, teraz takie coś mnie nie bawi. A na dzisiejsze czasy mogli by zrobić taki film że miazga. Ale widać wolą wrzucić 3d kategorią wiekową 13 lat i metroseksualnego Conana. Idź oglądaj, jedz popcorn gwarantuje że tydzień po seansie to co najwyżej będziesz pamiętał smak popcornu i coli.
Jeśli będzie PG-13 to też olewam ten film,ale z tego co wiem to na razie nigdzie nie zostało to potwierdzone.Budżet poniżej 100 milionów i produkcja Lionsgate daje jednak nadzieję na eRkę. Jeśli chodzi o ten teaser to praktycznie nic nie pokazano,ale widzę,że niektórzy już widzieli film w całości...
z tym PG-13 to was popier..... ??
przecież reżyser to gość Piątku 13go i Teksańskiej masakry piła mechaniczną
nie ma bata aby było te pg-13
Rka będzie jak nic
Reżyser w sprawie kategorii wiekowej ma najmniej do powiedzenia,jak producent zażyczy sobie cięć to cięcia będą,zgadzam się jednak ,że w tym przypadku PG -13 to byłby absurd , ciągle mam jednak w pamięci ostatniego Terminatora.Mimo wszystko też jestem zdania ze będzie eRka.
Ja pierdylę ,on na tym trailerze ,ma gębę wioskowej dupodajki ,no nie mogę xD A liczyłem ,że to jak mu pocięli ryj szkłem w barze to mu pomorze w tej roli. A i to najgorszy trailer jaki w życiu widziałem. To na pewno oficjalny?