Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

Czy któreś kino wyświetla normalną wersję 2D? Po ostatnim seansie Piratów z Karaibów mam serdecznie dość 3D. W dodatku ceny biletów normalnych są powalające - 29zł!
Przecież za nie wiele więcej można sobie kupić wersję na DVD!3

ocenił(a) film na 7
zonk_2

sorki 32 zł jeszcze 3zł za okulary doliczają. Ciekawe czy można ze swoimi przyjść, takimi z alledrogo.

zonk_2

Zapewnie zrobiliby awanturę , ale spróbuj.

użytkownik usunięty
victory15

właśnie dlatego doliczają te 2 złote że jak będziesz mieć swoje to nie musisz płacić. Po za tym bilet kosztuje 27 + 2 złote za okulary ,no i jak kupisz gdzieś teraz ten film na oryginalnym DVD za niewiele wiecej niż cena biletu do kina to jesteś naprawde boskim miszczem

ocenił(a) film na 7

ceny wikendowe z Cinema City Kraków, w tygodniu nie wiele taniej, a wszelkie promocje nie obejmują filmów 3D. Nie chodziło mi konkretnie o Conana tylko o ogólne ceny DVD. W porównaniu do średnich zarobków mamy chyba najdroższe ceny biletów w Europie. Co do własnych okularów to chyba trzeba mieć jakiejś konkretnej marki, bo nie wiem czy wszystkie są kompatybilne ze sprzętem które posiada kino.

ocenił(a) film na 5
zonk_2

Wyświetlają w Cinema City w Łodzi, właśnie się dzisiaj wybieram.

ocenił(a) film na 8
Aldo_Raine

To daj znać czy warto iść bo ja mam zamiar wybrać sie jutro ale wciąż nie moge sie zdecydować czy isc na conana czy na harrego

ocenił(a) film na 5
zonk_2

Ceny na kino są w ogóle ostatnio jakieś zwariowane, za byle gówno chcą po 25 złotych minimum. A z reguły koło 30.
Już lepiej się wstrzymać z miesiąc jak bilety potanieją i będą mniejsze tłumy. Ja z reguły chodzę do jednego takiego małego kina, filmy są co prawda z miesiąc po premierze, albo i lepiej, ale za to cena za bilet to około dycha. A dla dzieciaków to nawet po 7zł.