Czy któreś kino wyświetla normalną wersję 2D? Po ostatnim seansie Piratów z Karaibów mam serdecznie dość 3D. W dodatku ceny biletów normalnych są powalające - 29zł!
Przecież za nie wiele więcej można sobie kupić wersję na DVD!3
sorki 32 zł jeszcze 3zł za okulary doliczają. Ciekawe czy można ze swoimi przyjść, takimi z alledrogo.
właśnie dlatego doliczają te 2 złote że jak będziesz mieć swoje to nie musisz płacić. Po za tym bilet kosztuje 27 + 2 złote za okulary ,no i jak kupisz gdzieś teraz ten film na oryginalnym DVD za niewiele wiecej niż cena biletu do kina to jesteś naprawde boskim miszczem
ceny wikendowe z Cinema City Kraków, w tygodniu nie wiele taniej, a wszelkie promocje nie obejmują filmów 3D. Nie chodziło mi konkretnie o Conana tylko o ogólne ceny DVD. W porównaniu do średnich zarobków mamy chyba najdroższe ceny biletów w Europie. Co do własnych okularów to chyba trzeba mieć jakiejś konkretnej marki, bo nie wiem czy wszystkie są kompatybilne ze sprzętem które posiada kino.
To daj znać czy warto iść bo ja mam zamiar wybrać sie jutro ale wciąż nie moge sie zdecydować czy isc na conana czy na harrego
Ceny na kino są w ogóle ostatnio jakieś zwariowane, za byle gówno chcą po 25 złotych minimum. A z reguły koło 30.
Już lepiej się wstrzymać z miesiąc jak bilety potanieją i będą mniejsze tłumy. Ja z reguły chodzę do jednego takiego małego kina, filmy są co prawda z miesiąc po premierze, albo i lepiej, ale za to cena za bilet to około dycha. A dla dzieciaków to nawet po 7zł.