...to jest jakaś p.o.p.i.e.r.d.ó.ł.k.a.! Chyba Komar Barbarzyńca. Pierwszy lepszy "u mnie na wsi" by go na rękę położył. I dlaczego on jest czarny? Za dużo solarium? Conan pochodził z północy i miał jasną karnację...
Arni miał tylko 2 zwoje mózgowe więcej od mojego psa, ale był 500 razy lepszy w tej roli. Jeszcze 3D... W d*pę sobie wsadźcie to 3D. Co za czasy... Od 10 lat nie powstał chyba ani jeden dobry film.
Liczyłem na jakiś epicki rozpiździel ale będzie to pewnie coś jak Thor. Żenująca gejoza. Chciałbym się mylić, ale wątpię...
Otóż to. Z ciekawości sprawdziłem rolę mamby w Grze o tron po licznych zachwytach i nie rozumiem skąd one. Głos mu zmienili elektronicznie ,żeby był groźniejszy (wystarczy porównać z wywiadami z mambą) ,ucharakteryzowali go na większego brudasa niż się wydaje na codzień i ,a jego gra dzikiego barbarzyńcy polega na ruszaniu się jak szympans/goryl ,garbieniu się i napinaniu okrąglutkich mięciutkich mięśni. W Salomonie Kane ,aktor może i miał mniejsze mięśnie ,ale jak je napinał to widać było wszystko ,na klacie prążkowanie itd. A tutaj jak by się nie napinał ,surowego ciała górala mieć nie będzie. Więc jestem ciekaw gdzie to jego idealne barbarzyństwo. A co do 3D to szkoda słów.
A co on ma niby napinać, skoro na brzuchu ma więcej charakteryzacji, niż konkretnych mięśni. Z osoby o aparycji dobrodusznego wafla, choćbyś spuchł, nie zrobisz wielkiego, wściekłego barbarzyńcy.
Na filmie 3D byłem raz z ciekawości (nie pamiętam co to było, jakiś horror chyba), po 15 minutach mnie łeb rozbolał od tych cholernych okularów, wyszedłem z sali w k u r w i o n y, wlazłem na chybił trafił na inną salę i obejrzałem ,,Diabeł ubiera się u Prady". Dnia nie mogę zatem zaliczyć do udanych. :|
Nigdy więcej 3D badziewia.