Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

Ten koleś wogóle nie pasuje do roli Conana. Arnoldowi to nawet do pięt nie dorasta. Conana mógł lepiej zagrać Roland Kickinger albo Triple H . Szkoda że kręcą film o młodzieńczych latach ''barbarzyńcy'' zamiast nakręcic ciąg dalszy jego przygód i pokazać jak został królem Aquilonii .

grand19_19

triple h wyglada jak malpa,nie zapominaj ze conan mial szlachetna krew i nie wygladal jak troglodyta. ten koles pasuje idealnie do tej roli,tylko ma za malo masy,ale i tak nie jest zle bo patrzac realnie malo kto w takich czasach moglby sobie pozwolic na sterydy..

ocenił(a) film na 7
warhammer

Chyba żartujesz. Nie wiem, czy czytałeś książki, ale Conan był prymitywnym, brutalnym barbarzyńcą. Arnold zagrał go w Barbarzyńcy świetnie, a ten aktor wygląda jak jakiś laluś. Dajcie spokój...

grand19_19

Nie dość że ten Triple H wygląda jak napakowany przygłup, to jeszcze poziom jego aktorstwa stoi w jednym rzędzie z aktorami z "Anny Marii Wesołowskiej" i " W11". Roland Kickinger może i przypomina Arnolda, ale przecież Arnold nie jest wcale wyznacznikiem wyglądu Conana, ośle.

Według mnie Mamoa pasuje idealnie.

Cryworld

może arni nie wyznacza wyglądu itd ale co to obecnie chcą zaoferować to żenada w największym stylu dzisiejszych czasów... amerykańskie filmy i "aktorzy" tego pokolenia przepełniają mnie żalem i smutkiem... zabronić amerykanom robić filmów i kontrolować muzykę, bo to co jest teraz to już nie jest nawet żenada

ocenił(a) film na 7
nightcommando

Eee... Jak na młodego Conana muskulatura jak najbardziej OK. Natomiast zawsze pisano że Conan ma dość grubo ciosane rysy, jest przystojny w męski sposób, a nie "ładny". A ten facet jest taki za gładki z buźki...

tygrum

Jak już pisałem w innym temacie ,nie spodziewałbym ,się po Conanie idealnie wyrzeźbionej sylwetki ,przecież nie pakował na siłowni. Nie przypominam sobie opinii o Conanie ,że jest przystojny w jakikolwiek sposób ,wręcz przeciwnie ,najbardziej mnie przekonywały te wyobrażenia rysowników i malarzy ,gdzie wyglądał wręcz odpychająco. Dobrze ,że dali temu młodziakowi blizny chociaż ,ale gdyby naprawdę chcieli się w to zaangażować to mogli by mu zrobić np "złamany mięsień" jak miał np Rourke we Wrestlerze. Poza tym Conana powinien zagrać ktoś naprawdę groźny i chociaż umiarkowanie brzydki ,bo ten szympans jak robi groźną minę to można umrzeć ,ale ze śmiechu. Powstaje dysonans ,między tą śmieszną miną i bliznami na ciele które mają mu dodawac "męskości". Tym razem Conan w końcu będzie miał czarne włosy ,nie wiadomo jak z oczami, ale chyba nie będą niebieskie. W każdym, razie Conan był mimo spalenia słońcem jako góral, był typowo Biały ,a zatrudnianie małpy do tej roli to już pójście na łatwiznę i to rażącą w tym konkretnym przypadku bardzo wyraźnie. No cóż, jest coraz lepiej ,najpierw było ,że w każdym filmie musi być murzyn ,potem ,że na 3 Białych jeden murzyn ,teraz murzyn musi być główną postacią. Bo w remake'u Karate kid też ma grać murzyn xD Czekam ,aż kiedyś Beowulfa ,albo Leonidasa ,zagra czarnuch. A najlepiej od razu hitlera.