Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

ciekawe czy mi się spodoba.To nie Howard,bo w bibliotece mieli dalsze części,ale zobaczymy.Na razie wypożyczyłem Miecz Conana,Conan i Amazonka oraz Conan i Władcy niebios.No zobaczymy czy przebije filmy z Arnim,a może uznam,że są gorsze od książkowego pierwowzoru.O nowym Conanie nic nie mówię,bo to tandeta.

użytkownik usunięty

Najlepsze podróbki/przeróbki Conan'a pisał John Maddox Roberts. Tu polecam tylko jego książki, od najlepszej - dalej:
1. Conan waleczny.
2. Conan złoczyńca.
3. Conan mistrz.
4. Conan i łowcy głów.
5. Conan i Amazonka.
6. Conan dezerter.
7. Conan zuchwały.
8. Conan i skarb Pythonu.

Poza tym Świetna jest tylko trylogia Andrew Offutt'a: Conan i Czarownik, Conan i najemnik [czyli Conan najemnik], Conan i miecz Skelos.

No i dobra jest też Conan i Droga Królów, Karla Edwarda Wagnera.

Ale i tak to nic w porównaniu z oryginalnym Howardem.

Na chmikuj znajdziesz orginalne opowiadania Howarda i to chyba nawet za darmo można ściągnąć...

użytkownik usunięty
szarit

Nie lubię tak za bardzo e - booki tak to się nazywa wole czytać i mieć jak to się mówi książki przed oczami sprawdzałem na Merlinie i innych stronach na zakup,ale nie ma są jakieś komiksy czy coś szkoda to samo było z Ojcem chrzestnym nie ma nakładu dobrze,że chociaż był w bibliotece.

A mnie wszystko jedno,lubię normalne książki ale e-bookiem nie pogardzę zwłaszcza jak nie mogę dostać wersji fizycznej w bibliotece,antykwariacie czy księgarni...A na chomikuj właśnie opowiadania znajdziesz każde osobno co daje możliwość za darmo...Na Merlinie to chyba tylko te co normalnie są dostępne w księgarniach w dwóch wersjach mają,ale jak będziesz cierpliwy to już niedługo Rebis powinien wydać pierwszy tom Conana Howardowskiego.

użytkownik usunięty
szarit

i chyba na niego poczekam mam nadzieje,że niedlugo wyjdzie to sobie zamówie