Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

czekam na 1 tom zbiorczego wydania które rebis zapowiedział chyba jeszcze przed premierą... zaglądam prawie codziennie na stronę rebisu i kiszka! mamy jesień i niema nawet jeszcze okładki ! ba nawet w zakładce zapowiedzi nie ma NIC ! trochę jestem zawiedziony... dochodze do wniosku ze jedyne wydawnictwo na które mogę liczyć i jeszcze mnie nie zawiodło to Lubelska FABRYKA SŁÓW.

ocenił(a) film na 4
Blue_Beetle

To dziwne, bo zapowiadali pierwszy tom jakoś na koniec roku. Może zobaczyli, że tak słabo film się sprzedał i odpuścili?

VolfinaDeVolf

Mam,nadzieję że nie bo bym chciała wersje tylko Howarda,z innymi autorami już mam kolekcję.

ocenił(a) film na 4
szarit

Miały być 3 tomy ( Conan i pradawni bogowie, Conan i skrwawiona korona, Conan i miecz zdobywcy) samego Howarda z REBISu, ale teraz coś głucho. Na Gandalfie znalazłam tylko zapowiedź ,,Conan i pradawni bogowie" - niby miał wyjść jutro, ale teraz, to już nic nie wiadomo, bo nawet cena, ani okładka nie jest ustalona. Obawiam się, że przez słabowitość tego filmu nie będzie tej edycji, a przecież durny film i książki Howarda to dwie różne sprawy i sprzedałyby się na bank, zwłaszcza, że ostatnie wydanie było jakoś 20 lat temu.

VolfinaDeVolf

Podobno tom pierwszy ma kosztować 50zł a w przedsprzedaży miał 42-43 zł.mam nadzieje że wyjdzie w końcu skoro całą Diunę wydali a ta ksiażka wcale nie jest kupowana jakoś bardzo chętnie to czemu nie orginalny Howardowski Conan? najlepsze wg.mnie co powstało w jego przygodach na tle kontynuatorów.

ocenił(a) film na 4
szarit

Link?

VolfinaDeVolf

Kolega który założył temat jest wtajemniczony.W tym temacie ostatni post
http://www.filmweb.pl/film/Conan+Barbarzy%C5%84ca+3D-2011-340899/discussion/dobr e+wie%C5%9Bci,1709064

ocenił(a) film na 4
szarit

No fakt, w empiku jest. Ale jak na miękką okładkę (na dodatek raczej paskudną), 43 - 50 złotych to strasznie drogo. Dla porównania - ostatnio kupiłam sobie świeżo wydaną antologię SF za 40 zł w twardej oprawie - ponad 800 stron czytania. Trochę przegięli z tą ceną. Na razie odpuszczę i poczekam sobie, aż będzie na necie w jakiejś oględniejszej promocji.

VolfinaDeVolf

Właśnie przeczytałam zapowiedź okładka ok miałam już gorsze i to sporo w starszych Conanach ale opis tego co jest każe sugerować ze jednak warto będzie dać te 50zł,choć tu trzeba być fanem Howarda nie tylko samego Conana.Jak dla mnie ok czekam aż się pokaże...

ocenił(a) film na 7
Blue_Beetle

nareszcie jest ! znaczy zapowiedz cos się w końcu ruszyło... zainteresowanych odsyłam na strone rebisu

http://www.rebis.com.pl/rebis/public/books/books.html?co=print&id=K5004

Blue_Beetle

Ja już mam i jestem zadowolony.

Blue_Beetle

Miałam wczoraj w rekach a teraz tylko odliczamy do wypłaty bo warto....

ocenił(a) film na 7
szarit

widziałem w empiku... jedyne do czego mogę się przyczepić to brak twardej okładki. na pewno kupie wszystkie 3 tomy... już mam chętnych co chcą pożyczyć.