Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40677
4,3 16 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

jest sie kobieta i chce sie popatrzec na conana. cudowne cialo i glos, milo popatrzec na
niego w walce!!! mmmm
film nie jest zle zrobiony technicznie, tylko fabuly glebszej nie ma. jest troche brutalnie, bija
sie, walcza i tyle. moglo by byc wiecej rozmachu i dramy. ah i jest jedna scena lozkowa
(siankowa).
film ujdzie, czasem ma sie nastroj na tego typu "arcydziela" napewno lepsze to niz smerfy!!!!!

ocenił(a) film na 5
makoo

Największy problem dzisiejszych dzierlatek jest taki, że zaczynają myśleć o ,,cudownych ciałach" wydepilowanych gejów, zanim jeszcze ogarną na fest poprawną pisownię.

ocenił(a) film na 4
Giuseppe_Baldini

haha chyba mnie wlasnie skomplementowales i obraziles za jednym zamachem. gratulacje ;) 30 na karku wiec dzieki za dzierlatke lol
widzisz niestety nawet dojzalsze kobiety lubia czasem popatrzec na ciala wydepilowanych (nie wazne czy gejow czy nie) mezczyzn o takiej muskulaturze bo czemu i nie? mezczyzni non stop ogladaja i podniecaja sie aktoreczkami czy nagimi modelkami . wiec nie wiem co cie tak urazilo. przeciez ja nie krytykuje nikogo tylko podziwiam piekno. wyluzuj :)

ocenił(a) film na 5
makoo

Po prostu nie podoba mi się, że nie szanujesz języka polskiego.
A mężczyźni nie podniecają się nagimi modelkami, tylko cieszą nimi oczy.

ocenił(a) film na 4
Giuseppe_Baldini

rozne sa gusta. ja podziwialam i cieszylam oczy jasonem momoa. dalej nie rozumiem tej krytyki. nie umniejszam mezczyzna normalnie zbudowanym i nie powiedzialam, ze mi sie nie podobaja. atak za stwierdzenie, ze cialo conana mi sie podoba jest nie na miejscu. tak jak i stwierdzenie, ze nie szanuje jezyka polskiego. bez podstawne i nie na temat.
wyrazilam swoja opinie, mogles wyrazic swoja na temat fimu czy aktora, bez wytykow.

makoo

Nie wierzę w tekst o 30-tce bo nie wyobeażam sobie ,żeby człowiek w takim wieku używał słowa "lol".

ocenił(a) film na 4
Ottiss14

serio????? :) LOL. caly czas tego skrotu, nie slowa, uzywam. - Laugh Out Loud . skrot popularny w anglii, gdzie akurat mieszkam. w polsce zreszta tez :) nigdy bym nie pomyslala, ze w pewnym wieku nie wypada pisac lol a tylko hahahaha. co za ludzie! :)) wiem, ze powinnam juz odpuscic i sie nie tlumaczyc, ale to takie zabawne!! ciekawe co bedzie nastepne :)

ocenił(a) film na 5
makoo

A ten nawyk zaczynania zdania z małej litery też tam nabyłaś, czy po prostu zawsze byłaś cymbalistką?

ocenił(a) film na 4
makoo

nie odróżniasz kiczu od oryginału, idź lepiej na te smerfy, niestety tandeciarzy jest coraz więcej w tym kraju

Giuseppe_Baldini

pięknie powiedziane :)

ocenił(a) film na 5
makoo

13latka ?

ocenił(a) film na 5
shamar

Za rok będzie tyle miała. :P

ocenił(a) film na 4
Giuseppe_Baldini

szkoda czasu na ludzi z kompleksami :) pa x

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
Bodzepor

a kto powiedzial, ze nie wiem co powiedziec? o rany!! skad ty to wiesz?? lol!!!!!!
no a z czego twoim zdaniem wynikaja te ataki, jak nie z kompleksow?
zaczelo sie, gdy stwierdzilam, ze cialo jasona to jedyna rzecz, ktora pomogla mi w tym filmie wytrwac. to nie byla grzeczna wymiana opini ze strony innych uzytkownikow, tylko obrzydliwe wytyki, obrazanie itp!
a dlaczego kazdy kretyn jak nie wie co ma powiedziec, uzywa krytyki jezyka polskiego danej osoby, nawet jesli to w ogole nie jest na temat??
albo stara sie umniejszyc komus (co jest naprawde zabawne) zanizajac jego wiek, albo obrazajac slowami np:"glupia pipka"??
to sa argumenty?? tak sie zachowuja normalni ludzie??
ludzie ci sa ograniczeni. gdzie wy sie chowaliscie?? skad taka agresja i ublizanie???? wiem, ze wy tu to jestescie wyjatki od reguly i sa ludzie bardziej otwarci na poglady czy innych. ktorzy maja troche kultury.
co wy wymagacie, ze bede brala powaznie takie zachowanie i bede na powaznie z wami rozmawiac?? jedno stwierdzenie o kompleksach calkiem wystarczy. czegos innego, zreszta nawet tego i tak nie zrozumiecie. dalej bedziecie tylko obrazac, bo tylko na tyle was stac. przykro mi gdy widze tyle prostactwa.wysterylizowac czy ubezwlasnowolnic to mozna takie agresywne, wredne jednostki jak ty. przynosisz szkode spoleczenstwu i wstyd dla ludzkosci :)

ok, teraz lepiej panie bodzepor?? myslisz, ze teraz wiem co mam odpowiedziec, czy to jeszcze nie to??
zreszta wlasnie upadlam do waszego poziomu wdawajac sie z wami w dyskuje. ale czasem trzeba sprawdzic co tam na dole sie dzieje ;) pozdrawiam serdecznie cudownych uzytkownikow, z ktorymi moglam poprowadzic ta cudowna konstruktywna rozmowe na temat fimu conan barbarzynca. oby tak dalej!!

ocenił(a) film na 8
makoo

Najwyraźniej niektóre osobniki, borykające się z kompleksami, odrzuceniem lub brakiem wsparcia nie są w stanie zachowywać się w sposób adekwatny do sytuacji. Potrafią za to świetnie krzywdzić, krytykować i wyżywać się na innych. Zastanawiające, że najczęściej poprzez internet, a nie w życiu. Cóż, tak pewnie jest łatwiej.
A Ty Makoo się nie przejmuj tymi, którzy lubią "trollować" :)
A wracając do kwestii zasadniczej, film dosyć dobry. Nie spodziewajmy się dramatyzmu, bo to historia o zabijaniu a nie dramat Shakespear'owski :) Jak dla mnie 8/10!

ocenił(a) film na 4
Kolowrotek

dziekuje za wsparcie. moze masz racje i zbyt surowo ocenilam ten film. pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
makoo

Ale paplasz, konfidencie. Cieszę się, że nie muszę cię na żywo oglądać i słuchać, bo bym po prostu nie wytrzymał nerwowo.

Giuseppe_Baldini

Czy ty wiesz w ogóle, co oznacza słowo "konfident" Mistrzu Polonistyki?

ocenił(a) film na 5
Venomix

Spostrzegawczy to ty nie jesteś za bardzo, Mistrzu Prucia Się Bez Sensu.

Giuseppe_Baldini

No tak. Tego rodzaju "inteligentnej" odpowiedzi mogłem oczekiwać.

ocenił(a) film na 5
Venomix

Powinieneś się raczej spodziewać, że każę osiec cię batożkiem, bo tak robi szlachta z bezczelnym chłopstwem.

Giuseppe_Baldini

Taka z ciebie szlachta jak z koziej dupy trąba.

ocenił(a) film na 5
Venomix

Uważaj sobie, bo ci pańszczyzny na czynsz nie zamienię.

makoo

Zgadzam się jeśli chodzi o fabułę, aczkolwiek dla mnie niektóre sceny były nawet zbyt brutalne;/. I też brakowało mi trochę więcej rozmachu i dramy. Widok Jasona Momoa sprawiał, że krew szybciej mi krążyła w żyłach więc nie jesteś sama heh:d. Ale poprawka!:P On nie był wydepilowany, ma włosy na klacie i tam gdzie powinien ;D. Więc 100% facet:) męski, silny, opiekuńczy. Jako postać w filmie mogła się z całą pewnością podobać. Pozdro:)

Agniecha89

Zgadzam się z Agą, Mamoa jest super. Poszłam do kina tylko po to by obejrzeć go w BARDZO DUŻYM FORMACIE 3D;)
i niczego złego w tym nie widzę.
Pozdrawiam Makoo, życzę żebyś nie trafiała więcej na buraków na Filmwebie.

ocenił(a) film na 5
_zgaga_

Dziwnym zrządzeniem losu wszystkie konta, z których ktoś staje po stronie makoo i jej słodko współczuje mają po kilka wypowiedzi na krzyż.
Po mojemu, to po prostu kolejne konta tej samej, 13nastoletniej dzierlojdki.

Bodzepor

Też mam takie wrażenie! Łaaa szał! Dziewczyno pewnie już jesteś mokra! Dobija mnie zachwycanie się jakimś marnym kolesiem. A jeżeli facet jest wydepilowany to już nie jest "prawdziwym facetem"? Panowie z pod sklepu monopolowego to dopiero prawdziwi mężczyźni, chłopy ze stali! Obsmarkany, zahartowany, zapuszczony.. To jest chłop, a nie facet, który dba o własne ciało. 30-stka hamuj bajere chcesz zobaczyć dobrze zbudowanych mężczyzn jedź na zawody kulturystyczne albo kup magazyn! Pozdro dla kumatych, hahah beka niezła :D

ocenił(a) film na 4
użytkownik usunięty
makoo

Kobieta podnieca się widokiem Conana...? Skandal, po prostu skandal...istny lolocaust.