film zajebisty , akcja nie zwalnia nawet na minutę :) czego wy chcecie od tego filmu?? Dałem 9 bo na tyle zasługuje . Jeszcze raz polecam dla fanów gatunku :) NIE BĘDZIECIE SIE NUDZIC .
Jeżeli lubicie stare, spleśniałe , odgrzewane kotlety to zasugerujcie się opinią wyżej :-) Film ten, to kompletne dno, choć jeżeli nie ukończyłeś jeszcze podstawówki, może się spodobać.
Tak jest! Jeśli lubisz takie filmy jak Transformers czy Klątwa i dałeś im minimum 9 to opinia hanysa jest właśnie dla Ciebie!
chyba właśnie przesadzili z tym efekciarstwem, jakby na siłe chcieli upchnąć jak najwiecej, praktycznie nie nakreślili głównych postaci, nie zbudowali napiecia przed coraz to nowym łubudu
hanys - Conan to nie tylko AKCJA, to przede wszystkim trzymajaca w napieciu fabula, klimat i nastroj ktory wszystko scala, akcja to jeden z elementow. ten film jest zbudowany glownie z akcji i to dosc chaotycznej, za malo tam kluczowych dla kina fantasy czy howardowskiego stylu elementow. Jak ktos jest malo wymagajacym tepym widzem nastawionym tylko na rozp ie rdol to browar w lape, w druga chipsy i drzyjcie mordy, wyjcie, jeczcie i tasujcie sie nad efektami, powodzenia. ten Conan niestety jest nastawiony glownie na kinowe masturbacje,rodzinne spotkania przy popcornie badz ze znajomymi i wesola zabawe, tak jak wiekszosc dzisiejszych produkcji.
az tak fatalny nie byl, milo bylo zobaczy wreszcie starego conana w nowej wersji.
milo to by bylo zobaczyc Conana wreszcie na podstawie ksiazki, chocby zajebiste opowiadanie "Czerwone Cwieki".
Fakt, miło było zobaczyć. Szkoda tylko, że efekt końcowy nie okazał się aż tak przyjemny. Przyznam, że aż tak bardzo się nie nudziłem, choć poza akcją zabrakło wielu ważnych elementów, o których właśnie kolega ''warhammer'' wspomniał wyżej. Za samą CZYSTĄ rozrywkę jakiej film dostarczył dałbym 6-/10, jednak im dalej w las tym bardziej nie trafiały do mnie efekty specjalne, że o elementach walk z wykorzystaniem tych efektów już nie wspomnę. Często zbyt naiwne, uproszczone i zwyczajnie rozczarowujące. Do tego po pewnym czasie wręcz nużące! Dlatego za całokształt wystawiam ocenę 5. Mimo wszystko naprawdę nie dziwię się wszystkim tym sympatykom prawdziwego Conana, do których ten film jednak nie trafił.
Pewnie większość z nas miała oczekiwania nieadekwatne do otrzymanego produktu. A oceny filmu podejrzewam będą trochę zróżnicowane, zapewne głównie ze względu na wiek oglądających.
Sorry, ale ja np. 2 raz do tego filmu nie wrócę. Mimo nie aż tak niskiej oceny na samą myśl czuję niesmak.