skąd wiecie jelenie że film będzie słaby ??
zapowiada się kino które zapadnie w naszej pamięci
Masz zwyczaj obrażać wszystkich ludzi czy tylko tych którzy mają poglądy różne od twoich?
Sprawdź lepiej jakie arcydzieła popełnił reżyser Conana 3D.
Wiesz derjak zwykle jak ludzie nie mają nic do powiedzenia to obrażają innych lub wyzywają ich gust filmowy ostatnio zauważyłem,że stało się to dość popularne na filmweb,a spróbuj się z nimi nie zgodzić to wtedy cię zjadą jak cholera.Swoją drogą Maverick0069 kto kogo wyzywa ten .... pozdro
swoją drogą to nikt filmu nie widział każdy luknął okiem na zwiastun a cała rzesza polaczków zakłada tematy typu czuje że to będzie kiszka.... na całym świecie nie ma takiego żałosnego podejścia do wszystkiego jakie mamy my polacy uważając się za ekspertów w każdej dziedzinie (w tym wypadku kinematografii)
Kiszka to wychodzi z naszego rodzimego zakompleksionego kraju bo gdyby nie filmy z innych krajów na portalu było by 50 osób zarejestrowanych.... dlaczego ?? a dlatego że dla chłamu który My POLACY kręcimy szkoda nawet napisać głupiego posta podobnego do tych dwóch wyżej ..... Jeleń dla polaka to prawie że komplement
"Sprawdź lepiej jakie arcydzieła popełnił reżyser Conana 3D."
No i ??? jaki z tego morał ???
zobacz co Carpentner kręcił kiedyś a co kręci teraz.
To że polscy twórcy filmów się nie rozwijają od przeszło 30 lat kręcą filmy o biedzie, smrodzie i komunie to nie oznacza że ludzie w obcych krajach się nie rozwinęli...
Ja nikogo nie obrażam chyba że Fakt jest obrazą kogokolwiek...
Co racja to racja w Polsce już dawno nie było żadnego horroru i fantazy jedynie co nam się udało to spiepszylć Wiedzmina,ale co do Conana to tak mam,że sceptycznie podchodzę do tej produkcji jak do Oszukać przeznaczenie 5 czy Zielona Latarnia.
Skąd wy się plenicie ojkofoby? Już nawet nie chce mi się uświadamiać Tobie jak żałosne są Twoje słowa W życiu nie byłeś za granicą. Skąd to wiem? Bo ja zwiedziłem sporą część Europy i wiem jacy potrafią być ludzie w innych krajach i dzięki tym podróżom nauczyłem się cenić rodaków. Rozumiem ,ze wszystkie te epitety zainsirowane są Tobą ,Twoimi najbliżsyzmi ,którzy pasują do Twego opisu i kilkoma osobami na filmwebie ,którzy również do tego marginesu "polactwa" się zaliczają. Świetnie ,ale wiedz ,ze poza Twoją wsią są ludzie którym do pięt nie dorastasz nawet w tak trywialnej dziedzinie jak kultura osobista. Więc ucz się ,zamiast pluć na lepszych od siebie. I wyłudź od czcigodnej babci pieniążki na jakiś wyjazd za granicę ,może wtedy zobaczysz ,że poza Twoją wsią też żyją ludzie ,a nie jakieś istoty wyższe.
No i krytykować film może każdy ,a każdy kto nie jest idiotą ,wyciąga wnioski z życiowych doświadczeń i jest w stanie mniej ,lub więcej ocenić co najprawdopodobniej film będzie sobą reprezentował.
Tu się z tobą zgadzam Polska to nie tylko dresy i pseudogansta oraz słuchacze radia maryja.Są też normalni ludzie na poziomie choć na filmweb to trudne za to w realu jak najbardziej.
po twoim poście widzę też,że masz zły stosunek do naszych rodzinych produkcji spójrz przed 2001 r. na filmy Wilczyca,Lokis rękopis profesora Wittenbacha,Diabeł,Na srebnym globie,Seksmisja,Miś.Nasze kino było dobre do czasu jak pojawił się Rywin,spółka i układy.
Wizualnie na zdjęciach prezentuje się ciekawie. Zobaczymy. Juz jestem ciekawy soundtracku. Film zapewne zrobiony zgodnie z duchem naszych czasów. Zobaczymy czy będzie dobry.
No i krytykować film może każdy ,a każdy kto nie jest idiotą ,wyciąga wnioski z życiowych doświadczeń i jest w stanie mniej ,lub więcej ocenić co najprawdopodobniej film będzie sobą reprezentował.
krytykować film który za 2 tyg będzie miał swoją premierę ..... to my polacy :D
skoro jesteś takim patriotycznym polakiem co skusiło Cię do tak częstych wyjazdów za granicę??? chleb ?? ....
W życiu nie byłeś za granicą. Skąd to wiem? Bo ja zwiedziłem sporą część Europy i wiem jacy potrafią być ludzie w innych krajach
co TY człowieku tworzysz??? hehe no tak napiszesz posta na portalu a polak już na jego podstawie wie gdzie byłeś z kim łazisz i jakim papierem dupe podcierasz !! brawo !! polska jest najważniejsza :D:D::D pełna wizjonerów ..... wróżek i takich czarodziejów jak OTIS:)
Rozumiem ,że to było do mnie.
"krytykować film który za 2 tyg będzie miał swoją premierę ..... to my Polacy :D" -proponuję poczytać na zagranicznych forach ,portalach....to my ludzie.
"skoro jesteś takim patriotycznym polakiem co skusiło Cię do tak częstych wyjazdów za granicę??? chleb ?? .... " -sklepy mam dwa na swojej ulicy ,chleb też tam mają. A do wyjazdów skłoniły mnie wakacje i wizyty u znajomych. O tym ,że wyjazdy były częste nic nie mówiłem ,ale jakby je zsumować trochę ich było.
Co do reszty to spuszczam na to zasłonę milczenia.
Nie jest istotą sprawy to ,czy i gdzie podróżowałeś ,a to ,że obrażasz własny naród tak naprawdę bez powodu i z wydumanych przywar.
ależ zgadzam się w 100% procentach ale wtedy z mojego doświadczenia wiem że byliśmy mniej krytyczni mając dobre polskie kino niż teraz gdy polacy kręcą chłam
a mnie zawsze zastanawiał ten fenomen wtedy można było,a dzisiaj mając lepszą technikę kręcimy chłam dawniej Perepeczko,Fronczewski,Linda,dzisiaj bracia Mroczkowie,Lisowska,Zielińska czemu jest tak nie wiem do dzisiaj?
Najnowsze spoty telewizyjne z polskimi napisami:
http://www.youtube.com/watch?v=yxKBc7cYdtM
http://www.youtube.com/watch?v=YZQMr-ucu64
http://www.youtube.com/watch?v=r24xocbYvhg
skąd wiemy , nie wiemy ,ale przy dzisiejszej szkole kręcenia filmów możemy założyć że będzie to kolejna kupa.Patrzę na odtwórcę Conana i już widzę przereklamowanego mutanta z kwadratową szczęką ,który ratuje swoją dupę wycinając miliony nieprzyjaciół mieczem z Biedronki. Tak to będzie Hicior ,przypuszczam że serial był lepszy.