6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 21634
7,1 11 krytyków
Cop Land
powrót do forum filmu Cop Land

nuuuuuudne

ocenił(a) film na 4

znowu to samo, ślimaczy się i na koniec Sylwuś samotnym choć zdziadziałym już bohaterem... bagienko policyjne też jak zwykle, nic nowego, ogólnie nudne i można spokojnie sobie odpuścić...

ocena za to niezwykła, heh... czyżby puszczali jakąś edycję tanich i kiepskich filmów i ma się sprzedać?

pozdrawiam

VanKert

Zgadzam się. Fabuła i pomysł bardzo ciekawe, ale film sam w sobie niestety nuudny i tylko na początku i na końcu dużo się dzieje, no ale to w końcu nie jest film akcji, tylko dramat.

ocenił(a) film na 10
VanKert

dziecko nie zrozumiales filmu, nie bierz sie za bardziej ambitne filmy skoro nie kojarzysz prostych wnioskow. Edycje kiepskich wypowiedzi to masz ty.

ocenił(a) film na 4
black_bastard

to wszystko co masz do powiedzenia internetowy blakusiu? :]
coś jeszcze na temat tego kiepskiego filmu? cieszę się, że już nawet taki jest dla ciebie ambitny, wiele przed tobą tylko krocz powoli bo się spocisz... ;]
p.s. wal se dalej te dziesiątki na prawo i lewo ;] widzę że za wiele ci nie trza do szczęścia, pozazdrościć... :]

ocenił(a) film na 10
VanKert

hahhaha podaj tresciwe argumenty, ktore przemawiaja przeciwko temu filmowi, to moze potraktuje cie wiarygodnie. Film jest swietny i glupia paplanina jakiegos pendraka, ktory nie potafi nawet podac wlasciwych argumentow tego nie zmieni.
PS: dziesiatki daje najczesciej najlepszycm filmom w swojej kategorii.
Ktos kto daje takim filmom jak : Upadek, Miedzy Slowami, Przyladek Strachu takie niskie noty, nie ma prawa w ogole sie zabierac za ocenianie filmow. Kung Fu Panmda ma wiecej od Przyladku Strachu hahahha, stary ty wez juz nie zabieraj sie za odpisywanie mi odnosnie oceniania filmow bo mi sie smiac chce. W dodatku twoje oceny w 90 pro to 5 i 6 wiec autorytetem to ty nie ejstes.

ocenił(a) film na 4
black_bastard

tak szczerze to z ludźmi plującymi na lewo i prawo na innych nie bardzo mi się kce gadać, mógłbym się dostosować do twojego jęzora ale jednak mnie to nudzi, pokłóć się może z sąsiadką o cokolwiek, heh, bo dyskutować to raczej nie umiesz... moje oceny są adekwatne do tego co widzę ze swojej perspektywy i ogólnie by się zgadzały z tym, że większość filmów jest taka sobie albo dobra... rzadziej bardzo dobra... coraz więcej też jest kiepskich jak to bywa wraz ze wzrostem rozpowszechnienia jakiejś umiejętności czy możliwości... ten jest dla mnie na "może być" czy też ujdzie. amen.

p.s. co ty z tymi dziećmi tak? masz jakiś problem z nimi? a może za dużo boli i im zazdrościsz? oj, nieładnie... jak śpiewał Poniedzielski "Bo to przyszłość narodu, czasem zmora i gorzej. Lecz na ziemi i w niebie - cała radość to dzieci..." ;] :]

ocenił(a) film na 7
VanKert

Jak nazywasz niezły film nudnym, tanim i kiepskim, to nie licz na szacunek ze strony innych. To ty masz ze sobą problemy.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

a ciebie nie nauczyła mama dyskutować o filmie pod postem o filmie a nie o kimś (bo cię paluszek boli czy pupcia)?
bierzesz udział w dyskusji czy przyszedłeś na jakąś pyskówkę, którą zapewne nieraz na ławce uprawiasz, z jakimś nie mogącym uciec okulałym staruszkiem?
szacunek ludzi takich jak ty mnie w ogóle nie interesuje (wręcz nie chcę bo mogę się sam zacząć źle przez to postrzegać)
z powodu twoich problemów o których wspominasz (tylko pomerdał ci się adresat) kierunek obierz dokładnie do lekarza. ogarnij się człowieku...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

pianę z pyska toczysz heh
ogólnie to nudne co napisałeś... ziewałem z lekkim uśmiechem politowania
brak ci widać polotu i własnych pomysłów...
twoja wypowiedź choć chamska (w odróżnieniu od mojej) jak i poprzednia to jest poprzez te wzburzenie dość zabawna
czego oczekiwałeś po poprzednim swym wpisie? że cię przeproszę że mi się film nie podobał? żałosne...
wydaje mi się że twoimi argumentami w dyskusji są tylko słowa z rynsztoka. pogratulować elokwencji. :]
notabene, nick jest odpowiedzią gdzie powinieneś sobie pogadać i być wysłuchanym. możesz też nawet sobie w te łapki popluć bezkarnie. :]

ocenił(a) film na 7
VanKert

Haha, hipokryta w czystej postaci. Gdzie masz tę pianę? We własnych postach.
"ogólnie to nudne co napisałeś... ziewałem z lekkim uśmiechem politowania" Co za obrona, już ci coś pisałem o braku argumentów. Można było się spodziewać odwrotu, bo nie spodziewałem się, że jesteś szczególnie inteligentny.
"twoja wypowiedź choć chamska (w odróżnieniu od mojej)" Haha, ale śmieszny jesteś. Zawsze tak kłamiesz?
" że cię przeproszę że mi się film nie podobał?" Mam gdzieś przeprosiny od takiego kretyna, jak ty. Nie ośmieszaj się bardzie, dziecko. No jesteś żałosny, to się zgadza, dobrze, iż to widzisz.
Jeju, ty naprawdę kłamiesz na potęgę, jak tak można. Przecież to ty użwasz rynsztoku, w końcu w lesie się wychowałeś. To ty się odnosisz do czyichś rodziców i piszesz tekst o...p... Co za żałosne teksty.
Haha, bawisz mnie coraz bardziej. Nick jest skierowany właśnie do takich osób, jak ty. Przewrotne, jak się sam kolejny raz ośmieszyłeś. Nopluj tym swoim jadem, marna istotko. I jeszcze te wieśniackie uśmieszki na koniec. Dowartościowuj się dalej, tyle ci zostało, oprócz tej marnej egzystencji.
Znowu się dorwałeś do kompa w nocy.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

ciekawe czyje wpisy są blokowane...
najzabawniejsze są te końcówki o kompie w nocy?... cóż cię to w sumie obchodzi? nie denerwuj się tak :]
bez odbioru

ocenił(a) film na 7
VanKert

Dlatego, że je zgłaszasz do blokady. Ja nie mówię, że mój język jest w porządku, ja mówię tylko tyle, że to ty pierwszy zaczynasz i prowokujesz. Jak ktoś mnie odzywa się do mnie chamski sposób, to i ja tak traktujeę tego kogoś, więc nie udawaj znowu kogoś, kim nie jesteś. Może ja też zacznę zgłaszać twoje wpisy do blokady i ciekawe, czy wtedy będziesz taki cwany? Nie, nie jestem tobą, żebym się bał twoich wypowiedzi. W końcu sam najlepiej wystawiasz sobie świadectwo. Może popatrzmy, czyj wpis powinien zostać zablokowany pierwszy? Może ten twój post o paluszku i p...? Nie wspominając o postach do "blackbastard".

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

a ty jesteś jeden ale w 2 osobach czy jak? ;]
i czemu o pupce piszesz: "p..." ? w swoich słowach się ciutkę mniej hamowałeś...
nie wiem co tam chcesz sobie udowodnić, nie przypominam sobie też aby blokowano moje wpisy bo nie ma za co...
nudna rozmowa, sorki, nie chce mi się tak dyskutować, nawet nie chce mi się domyślać co oznacza dla ciebie chamstwo a co prowokację.. popatrzmy na twój pierwszy post tutaj...

"Jak nazywasz niezły film nudnym, tanim i kiepskim, to nie licz na szacunek ze strony innych. To ty masz ze sobą problemy."
coś o szacunku do mnie, coś o moich problemach? tak zaczynasz z ludźmi dyskusję a potem bolą cię prowokacje czy złośliwe dowcipy (a jakże, zasłużyłeś sobie) ;]
nie ma to jednak nic wspólnego z chamstwem, nie umiesz rozmawiać, nie umiesz dyskutować, prościej rzucać bluzgami na kogoś, no nie? ;]
naucz się i wróć, ot co, nie ma się zmiłuj...
last time bo szkoda czasu na pyskówki... gdybyś chociaż potrafił być inteligentnie złośliwy... ale niestety nie... to ja nic na tej dyspucie nie korzystam a tłumaczyć ci od początku wszystkiego nie mam zamiaru. papa

ocenił(a) film na 7
VanKert

Nie rozśmieszaj mnie. P... brzmi jak tekst jakiegoś pedofila, dlatego tak piszę. Co w dwóch osobach? Co ci się dzieje? Widzisz podwójnie? Twoje wpisy nie są blokowane, bo ja ich nie zgłaszanm, a mój był zablokowany, bo ty go zgłosiłeś, idioto. Jesteś takim marnym manipulatorem, że aż śmiesznym. Za co? Haha, spokojnie twoje wpisy będą blokowane, jeśli ktoś je tylko zgłosi. Jesteś pierwszy do tego. No patrzę na swój pierwszy i co? Patrzę za to twój pierwszy post, drugi, trzeci...cham, wieśniak i cio... Tylko tak można ciebie określić. Naprawdę skoro cały czas trzeba ci o tym mówić, a ty cały czas zaprzeczasz, to zostaje ci tylko leczenie. No nudna rozmowa, skoro cały czas tylko zaprzeczasz i udajesz kogoś kim nie jesteś.
Masz jakiś problem z moim pierwszym postem? Był w porządku, coś ci nie pasuje? Przeczytałem twoją rozmową z black_bastard i widzę, kto tu ma problemy. Mój pierwszy post był bardzo delikatny, więc nie dorabiaj historii, że coś w nim nie tak. Ja zaczynam rozmowę z ludźmi w jakiś sposób, to ty zaczynasz z innymi. Przeczytj swój pierwszy post w ogóle i swoja rozmowę z black_bastard. To w jaki sposób piszesz, świadczy jakim chorym poje... jesteś. A potem blokujesz moje wypowiedzi i jak jakiś wie... piszesz: "no ciekaw czyje wypowiedzi są blokowane". Haha, jesteś taki żałosny. Co z tobą zacząłem. Napisałem prawdę bez dowcipów czy prowokacji, a że ty tylko tak umiesz się bronić, bo nie masz już jak, skoro pokazałeś kim jesteś, to o tobie świadczy. Sam przyznajesz się do prowokacji i złośliwych dowcipów, a w moim pierwszym poście czegoś takiego nie było. Skoro to stoujesz, to znaczy, że nie potrafisz normalnie rozmawiać. Jedyną osobą, która sobie na coś zasłużyła, to ty.

ocenił(a) film na 7
VanKert

"nie umiesz rozmawiać, nie umiesz dyskutować, prościej rzucać bluzgami na kogoś, no nie? ;]" Dokładnie, dobrze, że zdajesz sobie sprawę, kim jesteś.
"naucz się i wróć, ot co, nie ma się zmiłuj... " Cóż za rozkazujący ton. Masz problemy z pewnością siebie. To o te kompleksy chodzi? Nie wmawiaj, mi że ze mną jest coś nie tak. Już ci mówiłe, chamstwem odpowiadam na chamstwo. Skoro ty pierwszy, zaczynasz, to nie pisz mi później, że to ja nim jestem albo nie chwal się, że zablokowałeś mój post. To wieśniackie. Last time? Nareszczie, wogóle nie powinieneś się odzywać.
" inteligentnie złośliwy"? Lecz się, naprawdę, psychol? Po co mam być złośliwy? To cecha ludzi chorych. Od początku to sobie wytłumacz swoje deb... posty.
Jeju, ponawiam pytanie. O której ty te posty piszesz, chamie. o 3 w nocy?

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

notabene, gdybyś chciał przeprosić kiedyś swoją rękę za to co każesz jej pisać, możesz się od niej spodziewać dokładnie tej odpowiedzi:
"Mam gdzieś przeprosiny od takiego kretyna, jak ty. "
być może też dorzuci coś od siebie, być może w niej jest więcej komórek, które myślą... tylko daj jej żyć...

papa

ocenił(a) film na 7
VanKert

No i widzisz? Kolejny raz potwierdzasz, jak słaby jesteś. Znowu jedynie potrafisz zaatakować mnie, próbując ośmieszyć mój nick. Słabo ci to wychodzi. A twój nick? Nic nie znaczy. Van? Jesteś transfomersem, czy udajesz Holendra?
U, ten tekst o przeprosinach to twój najsłabszy. Cytujesz mój tekst, który mówi o tobie i twierdzisz, że moja ręka powinna to powiedzieć do mnie. Nigdy nie widziałem bardziej nieudolnego kombinowania, ale to wywniak z twojej desperacji. Ty świadectwo o sobie wystawiłeś na samym początku, a potem się dziwisz, że ludzie na ciebie plują. Skoro sam zaczynasz, to skąd to zdziwienie. Idąć twoim tokiem rozumowania, gdybyś chciał przeprosić swoją głową, że każesz jej wymyślać takie chamskie i wieśniackie teksty, to powinna powiedzieć:
""Mam gdzieś przeprosiny od takiego kretyna, jak ty. "
Śmieszy mnie tekst o szarych komórkach wypowiadany przez takiego chama jak ty. No, dalej blokuj sobie. Tylko to potrafisz, prawda o tobie boli, dlatego blokujesz, bo nie chcesz, żeby ludzie mogli to przeczytać. No już, zgłaszaj.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

ludzie na mnie nie plują, tacy co to robią dostają w pysk, najzwyczajniej na świecie...
plują za to na monitor i toczą pianę, żal mi ich ;]
nie rozumiesz wolności słowa, myślisz że polega ona na tym, że możesz kogoś wyzywać bo nie umiesz ułożyć odpowiednio słów, może czas nad tym popracować? :]
ja za to w pełni z tego korzystam

p.s. nie zgłaszam bo taką mam ochotę, zabawniej będzie jak zostanie ;]
możesz teraz napisać jakieś ostatnie zdanie bo chyba będziemy kończyć, nie bardzo lubię jak ktoś pisze nie na temat głównego wątku, potem znowu, potem znowu... cokolwiek może jednak o filmie? zachęcam, tyle napisałeś już o mnie :]
może już czas na film? o filmie? cokolwiek innego? ;]

ocenił(a) film na 7
VanKert

W pysk? Ręcę opadają. Powiniene sam sobie dac w pysk. Już to widzę, jak bijesz innym. Blisko masz do więzienia. Czyli sytuacja jest taka, że ty plujesz na innych, oni na ciebie i ty im dajesz w pysk. No ładnie. To ty nie rozumiesz wolności słowa. Co udowodniłeś od początku. Powiedz, w jaki sposób ja ciebie zaatakowałem? To ty zacząłeś offotpować. Ja już swoje o filmie napisałem.
"nie zgłaszam bo taką mam ochotę, zabawniej będzie jak zostanie" Dopiero jak wykpiłem twoje blokowanie i to że chwalisz się tym jak wieśniak oraz napisałem ci, że ja twoich nie blokuje, po czym ty pochwaliłeś sie, że nie ma za co, to ci się głupio zrobiło i teraz się chwalisz, że nie będziesz blokował. Żałosne. Jesteś taki śmieszny.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

"Ja już swoje o filmie napisałem"
hehhe to nawet dobre. pytanie co napisałeś? bo mi chyba umknęło to w tym wątku... ;]

ocenił(a) film na 7
VanKert

Powiedzieć mu co? Nie, w końcu on na moje pytania nie odpowiada. Zlewka.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

nie, nie chcę. pewnie w innym wątku... alem nieciekawy już
w tym wątku chciałeś się tylko wyróżnić?
pogratulował ;]
jesteś już sławny ;D

ocenił(a) film na 7
VanKert

Haha, spekuluj dalej. Wystarczy, że ty mogłeś się popisać i zjechać innych.
Człowieku, w jakich ty godzinach siedziesz przed kompem, normalni ludzie śpią?

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 7
VanKert

Czy ja się mylę, czy deklarowałeś, że już nic będziesz pisał? Kłamca jak się patrzy.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

ziew x2 :D

ocenił(a) film na 7
VanKert

Żałosny jesteś.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

to mój wątek :]
a ty spadaj już hehe... ;]
no cóż poradzę, że mnie nadal bawisz? :D

ocenił(a) film na 7
VanKert

Haha, jakiś ty śmieszny. Twój? No tak, desperacja. I jeszcze te minki na dowartościowanie się. Jedną osobą, która tu ciągle rozmiesza, jesteś ty.
Ile razy będę pytał, o której siedzisz przy kompie. Skoro kłamstwo dla ciebie jest normalne, to sam sobie świadectwo wystawiasz.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

"Ile razy będę pytał, o której siedzisz przy kompie."

buehahhahhahhahahhahhahhahhahhahhahhahha
zabawny z ciebie gość... :D

cicho już TROLU, załóż sobie z tymi pytaniami własny wątek... pytaj co robią w nocy, czy chodzą do kościoła itd. itp. :D
powodzenia :]

ocenił(a) film na 7
VanKert

Znowu ten rozkazujący ton. Lecz swoje kompleksy, gdzie indziej, rozkazywać możesz sobie przed lustrem. Tekst o trollu jest śmieszny, ale pokazuje jaką parodią człowieka jesteś.
"załóż sobie z tymi pytaniami własny wątek" biedne dziecko. Ktoś ci zabrał samochodzik?
Nie jesteś normalny, udajesz wampira?
Wystarczy, że jesteś kłamcą.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

ziew x3,
troll

nie czujesz, że twoja paplanina bez sensu nie ma sensu? ja siebie znam i szanuję, ciebie ani jedno ani drugie... ogólnie z takimi ludźmi w realu się nie spotykam, nie rozmawiam.. kup sobie lustro może? możesz sobie tak do siebie gadać w kółko...
ciekawe jednak po co śmiecisz na tym forum...

ocenił(a) film na 7
VanKert

Ja czułem, że twoja paplaniaa była od początku bez sensu. Siebie szanujesz? Hahahaha, ale ubaw, co za kabaret, gościu jesteś taki żenujący, że aż śmieszny. Skoro siebie znasz i akceptujesz, to znaczy, że aprobujesz bycie marnym prowokatorem i chamem, który rzuca tekstami o paulszku i p....
"ciebie ani jedno ani drugie" Już ci mówiłem, to komplement. Naprawdę jesteś idiotą. Piszesz mi, że ty siebie szanujesz i znasz, a mnie nie i to ma być argument, który mnie przekona. Żenada i żałość, nawet nie widzisz, jaką karykaturą jesteś. No ty sobie kup to lustro. Ja mam gadać? To ty się zarzekałeś, że już nie będziesz się odzywał, kłamco. Jedynym śmieciarzem na forum jesteś ty.
Haha, ziew? To idź spać, marna trollinko, która grasuje o 3 w nocy. Naprawdę jesteś jakimś dziwakiem. Spełnisz w końcu swoją obietnicę i przestaniesz pisać? Jak widać, kłamać to ty nie potrafisz. To ty wszystkich prowokujesz, atakujesz, obrzucasz wyzwiskami, plujesz na innych, a potem masz czelność pisać o szacunku? Człowieku, na ten wyraz powinieneś uciekać, jak diabeł przy wodzie święconej. Jesteś hipokrytą z dennymi tekstami. Taka parodia. Kto normalny piszę: "ja siebie szanuję, ciebie nie". Przecież ja bym się zapadł pod ziemię po czymś takim. Ale trzeba być żałosnym frajerem, żeby uważać to za argument i próbować kogoś zdyskredytować. Przecież to nawet nie jeest logiczne. A paplanina? No właśnie ty pierwszy zacząłeś paplać bez sensu, co za hipokryzja. Gdzieś ty się urodził? Boję się pytać.
Co już nie blokujesz? Haha, jak sobie przypomnę ten twój debilny tekst o blokowaniu, to leżę i się śmieje.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

widzę, że we krwi masz niewybredny, rynsztokowy język, co wpis to to samo jak mantra, współczuję ludziom z reala kontaktu z tobą... wyzywanie wszystkich jest pewnie na porządku dziennym...

takie konta powinno się blokować na stałe by ten rynsztok z takiej "niewyparzonej gęby" nie wylewał się na świat...

ocenił(a) film na 7
VanKert

Mój niewybredny, rynsztokowy język, jest uruchamiany tylko, gdy mam do czynienia z urodzonymi chamami i wieśniakami. Haha, to raczej trzeba współczuć ludziom z twojego otoczenia, jak widzą, takie marnego i żałosngo kłamcę i hpokrytę. Żal, że ktoś taki ma prawo do komputera. No, tak powinno się blokować takie konta, jak twoje. Ja wyzywam ludzi? Człowieku popatrz się na siebie, jak wszystkich prowokujesz. To ja sprowokowałem ciebie pisząć durne tekściki o paluszku i p... Zawsze, jak to cytuję, to mi się niedobrze robi, ale nie powiem, jak to brzmi, bo sam wiesz, kim jesteś. Oprócz tego jesteś chory psychiczne, ty zaczynasz, a jeszcze masz czelność pisać do mnie, że jak kogoś wyzywam? Jesteś frajerem i to jest prawda. I co z tego, że cię wyzywam, skoro to prawda. Sam zacząłeś, to się nie dziw potem. Mój pierwszy post do ciebie był w porządku to ty pierwszy zacząłeś odnosić się do mojej matki i pisać ten durny tekst o paluszku i p...
To ty zacząłeś mnie pierwszy obrażać i ty śmiesz, żałosny debilu pisać do mnie, że to ja ciebie wyzywam. Jak mówi klasyk "ogarnij się". Jesteś taki żałosny, że jakbym cię zobaczył na ulicy, to bym nie wytrzymał ze śmiechu. Jesteś urodzoną pierdołą, która broni się w najbardziej żałosny sposób i jeszcze myśli, iż jest zajebista. Niewyparzoną gębę masz ty, a pisanie o czyichś rodzicach już na samym początku dyskwalifikuje cię do jakiejkolwiek dyskusji. Poza tym, jak już mówiłem, kłamca.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

aha, ziew x4, trolu

mam nadzieję, że nie tylko takim ludziom jak to to co tu troli podobał się ten film i potrafią go bronić... żenada taki obrońca, heh

ocenił(a) film na 7
VanKert

Patrz jak się denerwujesz. Nawet musiałeś napisać trzy posty, to jak się wkurzyłeś. W ogóle strasznie nerwowy jesteś. Wystarczy popatrz na mój pierwszy post i twój. Ja napisałem ci całkiem spokojnie, jak się zachowujesz, a ty zacząłeś mnie obrażać w debilny sposób. Napisałeś: o mojej matce, że uprawiam pyskówkę ze okulałym staruszkiem (co to w ogóle za styl? debilne insunuowanie sytuacji, których nie widziałeś i dopisywanie kolejnych epitetów w stylu staruszek, okulały staruszek, na ławeczce, niemogącym (pisane razem, niedorozwoju) uciec? przecież taki styl dyskusji charakteryzuje najgorsze mendy, które nie mają argumentów i muszą uciekać się do fantazji), o moje chamskiej wypowiedzi, dla jasności zaznaczyłeś, że twoja nie, bo wiesz, że jest, szacunku, rozkazujący ton i "ogarnij się". Więc kiedy tu toczy pianę z pyska? Zawodowy troll.
Poza tym cały czas gadasz to samo. Ziew, nazwyasz mnie trollem (choć ty nim jesteś), piszesz o wyzwiskach, a to ty zacząłeś i robisz to w kółko, bo już nie masz argumentów, w każdym poście powtarzasz to samo, piszesz tylko, żeby pisać. Gdybyś chciał napisać coś nowego, a nie kopiować, to byś nie miał co i musiał byś zwinąć ogon. Ja ciebie wyzywam? Żałosny idiota. Ja cały czas piszę, jak ty się zachowujesz, a to ty cały czas mnie obrażasz. Potem jednak piszesz, że jest na odwrót. Kłamca i hipokryta. A może ja zacznę pisać o twojej matce? Nie, nie jestem taką łazją, jak ty. Idź przed lustro, naciesz się swym szujowatym widokiem, bo pewnie ci imponuje. Pisz dalej te swoje durne posty o niczym, które kopiujesz.
Biedactwo, ktoś wreszcie miał czelność mu powiedzieć prawdę o nim i maluch się rozwścieczył. Maluszek wpadł w szał. Aha, nie tylko, poprzednia osoba, która powiedziała ci prawdę, też została zwyzywana i poczuła gniew frustrata.
Najgorzej jest usłyszeć prawdę i nie móc jej zaakceptować.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

mam pomysł, też bym się wstydził takich wpisów na twoim miejscu... po prostu sam je pozgłaszaj, nie każ innym za siebie sprzątać... :]

ocenił(a) film na 7
VanKert

Wystarczy, że jest taki śmieszny frajer, jak ty, które to robi. Nie muszę nic zrobić, aha, i nie zapomniej zgłosić swoich pierwszych wpisów, którymi prowokujesz i obrzuczasz innych, łącznie z tymi o paluszku i p..., które brzmią... wiesz jak. O, i jeszcze ta minka na dowartościowanie się.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

strasznie dużo piszesz a mi się tego już nie chce czytać. dokładnie. nie przeczytałem tych 2 postów powyżej bo i tak pewnie są niewarte uwagi.
pa

ocenił(a) film na 7
VanKert

To po, co tu w ogóle wchodzisz. Nie warta uwagi jest twoja osoba frustrata. Nareszcie twoja obietnica zostanie zrealizowana, co nie zmienia faktu, że jesteś kłamcą.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

trasasasa
w każdym poście epitet, nie potrafisz inaczej?
dobrze, że chociaż krótko
co do wchodzenia? jestem grzeczny, jak ktoś do mnie pisze to odpisuję ;]
i ogólnie to mój post, idź, zrób sobie własny, to nie takie trudne, heh

ocenił(a) film na 7
VanKert

Haha, kłamca. Miało być pa, więc zrób pa, gadanie o tym, że odpisujesz, to lanie wody. Śmiechu warte. I to trasasa. Ile lat ma twój umysł?

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

nawet nie wiesz co to trasasasa
zanim zaczniesz z kimś dyskutować jak czegoś nie wiesz lub nie rozumiesz wpisz w google
godzina odpowiedzi odpowiada?
aha, przy okazji panie wiecznie bulgoczący "kłamco", niczego ci nie obiecywałem więc 'daj se siana' ;D
ogólnie wieje z ciebie histerią :]

ocenił(a) film na 7
VanKert

Wampir, haha. Ale mnie bawisz i to tyle. To ty jesteś kłamcą. Obietnica? Nawet nie wiedziałem, że coś takiego znasz.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

no nic... panie bulgoczący_do_ręki... :D
notabene... zdjęć na taki temat było dużo... od kiedy pojawiły się komórki, więc nick nie jest raczej jakiś odkrywczy ;]

ocenił(a) film na 7
VanKert

Haha, zero argumentów już? Zero pomysłów?

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

argumentów???
to o czymś dyskutujemy? ;]

daj spokój, ja nie dyskutuję o ludziach o ile sami nie zaczną takich dyskusji, poszukaj sobie, nie ma takiego posta bym zaczął od personalnych wypowiedzi... a teraz popatrz na swoje, dość często tak zaczynasz (może nie zdajesz sobie sprawy z tego ale tak jest)

ocenił(a) film na 7
VanKert

Dobra, dobra, ściemę możesz walić rodzicom. Widzę, jak ty zaczynasz, to wystarczy. Paluszek i p... ohydne.

ocenił(a) film na 4
Mowiacy_do_reki

hahaha
to jakiś czuły punkt trafiłem? ;]
co ohydnego jest w "a ciebie nie nauczyła mama dyskutować o filmie pod postem o filmie a nie o kimś (bo cię paluszek boli czy pupcia)?"
osz... loool... mam nadzieję, że ty nie masz złych skojarzeń jakiś...
toż to było jak do dzieciaka buehahhahha, nie no... nie mogę, ty poważnie tak? BEZ SENSU

jakkolwiek... i tak Twoje zdanie mocno personalne było pierwsze "To ty masz ze sobą problemy"...
więc niczego to nie zmienia... czy tak czy siak zrozumiałeś paluszek i pupcię (hahha, no nie mogę, teraz chyba? zrozumiałem dlaczego ty tak to powtarzasz)