PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10054168}

Coraz bliżej

Yomei Ichinen no Boku ga, Yomei Hantoshi no Kimi to Deatta Hanashi
2024
7,3 665  ocen
7,3 10 1 665
Coraz bliżej
powrót do forum filmu Coraz bliżej

Ten film rozdarł mnie od środka, dawno żaden film mnie tak nie poruszył, no chyba, że koreański serial. Ten film jest japoński ale Azjaci są mistrzami w roztapianiu serc...i łamaniu chyba.

D3tective

To chyba więcej byś zrozumiał z ang napisami bo chiński,japoński to czarna magia dla mnie :D

ocenił(a) film na 8
Weronka90

Daj spokój, po co oglądać same obrazki, haha

D3tective

Jednak koreańskie produkcję mają w sobie coś magicznego i tam miłość jest przedstawiona w prawdziwy i piękny sposób,a nie jak w produkcjach z Polski i USA gdzie erotyka i nagość są na porządku dziennym :P

ocenił(a) film na 8
Weronka90

Właśnie oglądałem nowy produkt koreański na netflixie "Bagaż" i widziałem dosyć mocną erotykę jak na nich, aż się zdziwiłem. Wydaje mi się, że zaczęli odchodzić już od tego powoli i idą w komercjalizm za tłumem. Jeśli mowa o tym co piszesz to na Viki masz Orange Days gdzie takiej sceny nie ma ani jednej o ile mnie pamięć nie myli, a uczucia między bohaterami wylewają się z ekranu. Tylko może forma serialu Ci lekko nie przypaść do gustu :D

D3tective

Dzięki za polecenie,ale ja oglądam kilka różnych seriali na raz i nieraz się gubię który o czym jest :D mocna erotyke to bardziej USA robi,ale np dziewczyna z doswiadczeniem,sekretny pamiętnik call girl,pamiętnik nimfomanki,love da się obejrzeć bez zamykania oczu :D

D3tective

Pozdrawiam i spokojnej nocki ;))

marcinos_77

to musisz sprawdzic https://www.filmweb.pl/film/Tada%2C+kimi+wo+aishiteru-2006-392532

ocenił(a) film na 10
CottonCrush

Jak będzie gdzie bo nigdzie tego nie mogę znaleźć.

marcinos_77

filman.cc

ocenił(a) film na 9
marcinos_77

dziękuję po raz kolejny - po Twoim komentarzu już się nie wahałem - aby "przeżyć" tę opowieść - siedzę w tych azjatyckich klimatach od ledwo 2-ch lat - i co jakiś czas odkrywam coś mega wartościowego - pokazanego mega prostymi środkami - po ludzku - bez patosu, przesady - i do tego z radością.
Liczę na kolejne dobre wskazania z Twojej strony (nie tylko azjatyckie) - bo milej się wtedy spędza czas - szczególnie w jesienne wieczory. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
marorz0003

Cieszę się, że mogłem podrzucić pomysł.

marcinos_77

Gdzie jest online?

ocenił(a) film na 10
Weronka90

Na Netflixie.

marcinos_77

A gdzieś indziej nie bardzo?

ocenił(a) film na 10
Weronka90