PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569242}
4,3 18 tys. ocen
4,3 10 1 17891
5,6 34 krytyków
Cosmopolis
powrót do forum filmu Cosmopolis
komandorfoka

Dziękujemy za informację :)

Carla

nie ma sprawy

komandorfoka

W drodze też byś obejrzał gdyby nie Stewart . Masz jakieś problemy z sobą

Matt142

nie mam

komandorfoka

A jednak ...

Matt142

mowie przecierz ze nie

ocenił(a) film na 4
komandorfoka

a możesz rozwinąc swoją wiadomośc..? co w nim jest nie tak ? oglądałeś wg jakiś film z nim w roli głównej ? czy może ot tak, po wyglądzie, czy jakimś innym kryterium - stwierdzasz, że dany aktor/aktorka jest dobry/a, bądz też nie..? dzięki z góry.

Kilian18

bo to patison, a to juz mowi samo za siebie

komandorfoka

Zera twojego pokroju oceniaja 99% aktorów po 1-2 filmach, ogarnij sie czlowieku albo wroc do na wspolnej

DSE

gon sie

ocenił(a) film na 4
komandorfoka

zastanawiam się, ileż Ty dziecko masz lat :D

Kilian18

wiecej niz ty 18-letni smarku

ocenił(a) film na 4
komandorfoka

w co szczerze wątpię.

DSE

Ludzie oceniają aktorkę po 1 roli i mają się za krytyków! To czemu on nie może (?)...

komandorfoka

Po prostu mam już ciebie dość. Gdzie nie wejdę, tam ty ze swoimi jakże wysublimowanymi wypowiedziami na iście eksperckim poziomie. Daj sobie spokój. Zrobisz przysługę zarówno nam jak i swojej osobie.

tomb2525

to ty sobie daruj, a nie musisz koniecznie dorzucic do mojej wypowiedzi swoje 3 grosze

komandorfoka

Dobrze troluj sobie dalej, nie przeszkadzam. Nawet ci ciężko odpowiedzieć na odpowiednim poziomie. No ale dobra, nie wnikam.

użytkownik usunięty
komandorfoka

Następny, ocenia go tylko po roli w Zmierzchu. 'INTELIGENCJA', której nie mogę zrozumieć

komandorfoka

Hejter!

MartynaP89

Nie mam nic do goscia ale wiem ze filmy z nim to klapa

komandorfoka

mnie tam się podoba, szczególnie za to, że świetnie ma opanowane akcenty języków