PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569242}
4,3 18 tys. ocen
4,3 10 1 17866
5,5 33 krytyków
Cosmopolis
powrót do forum filmu Cosmopolis

Miałam kiedyś wypadek samochodowy, złamany nos, nogę, rękę, wstrząs mózgu. Wciąż żyje, co jest dziwne. Oglądałam też Cosmopolis - nie wytrzymałam do końca, wyłączyłam po kilkudziesięciu monotonnych minutach oglądania. Myślałam, że jestem wytrzymała, w końcu przeżyłam wypadek samochodowy. Myliłam się. Cosmopolis mnie rozwalił... ^.^

~ Pokonana Przez Film

ocenił(a) film na 6
Claudia92

Miałem kiedyś wypadek samochodowy. Wciąż żyje, co jest dziwne. Natomiast historia życia jako podmiot stała się mocno problematyczna a samo życie wątpliwe i o tym również jest Cosmpolis.
Pozdrawiam.

nameless_5

Niestety nie podzielę Twojej sarkastycznej odpowiedzi, z racji niedokończenia filmu. Ale fajnie, że Ty dobrnąłeś do końca i co więcej - zrozumiałeś. Powinszować :]

ocenił(a) film na 6
Claudia92

spokojnie nie miałem złych intencji. Trzymaj się.

ocenił(a) film na 7
Claudia92

Niejeden byle tuman czy idiotka mieli wypadek samochodowy i też przeżyli. To nie ma związku z tym filmem ani nie świadczy o jego jakości. Wytrzymałość na ból fizyczny nie ma związku z posiadaniem intelektu. Autorka powyższego cytatu przetrwała ból fizyczny, ale już wysiłek intelektualny wywołał w jej mózgu ból nie do zniesienia. To znaczy, ze nie film jest słaby, tylko jej mózg.