nie mam tu oczywiście na myśli filmu bo obojętnie jak świetny będzie, to znajdzie się sporo
ludzi którzy obniżą ocene z uwagi na pattinsona w roli głównej. Choc sam nic do niego nie
mam to takie mam przewidywania, moge sie założyc.
Z góry sory za poprawkę, ale patison to takie warzywo. A jeśli chodzi o obniżanie oceny... to kto będzie to robił? Będą to robic te osoby, które nie mają najmniejszego pojęcia o jego innych świetnych rolach. Ci, którzy widzieli wiedzą o czym mówię. Robert jest świetnym aktorem i z pewnością poradzi sobie i w tej odsłonie. Osobiście trzymam za niego kciuki.
Ja tylko stwierdziłam fakt, nie wiem, jak ocenię ten film, ale obejrzę go na pewno. Film będzie wspaniały ,- będzie dobra ocena, film będzie wspaniały,ale słaba gra Pattisona- słaba ocena, tak większość będzie oceniać, no ale nie wiadomo co z tego wyjdzie, no nie ;3
Zgadza się ... każdy kto zamierza się wypowiadać o aktorstwie Pattinsona powinien jako zadanie domowe obejrzeć Little Ashes , a gwarantuje , że zastanowi się zanim oceni cokolwiek ;p Fakt mnie w zwiastunie Cosmopolis też nie przekonuje , ale oczekuję miłego zaskoczenia w całości ;)
W sumie chłopak nie mógł sobie wymarzyć lepszej sytuacji, aby się wykazać. Zobaczymy, czy da radę, ja postaram się podejść do tego bez uprzedzeń.