PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569242}
4,3 18 tys. ocen
4,3 10 1 17891
5,6 34 krytyków
Cosmopolis
powrót do forum filmu Cosmopolis

nie mam tu oczywiście na myśli filmu bo obojętnie jak świetny będzie, to znajdzie się sporo
ludzi którzy obniżą ocene z uwagi na pattinsona w roli głównej. Choc sam nic do niego nie
mam to takie mam przewidywania, moge sie założyc.

timeron7

Też tak myślę, choć sam film może być naprawdę dobry.

ocenił(a) film na 8
timeron7

Ale będą też osoby, które ze względu na niego zawyżą, więc się wyrówna ;)

timeron7

Słaba ocena będzie ze względu na Pattisona, ale film może będzie super, zgadzam się :)

ocenił(a) film na 7
moni16

Z góry sory za poprawkę, ale patison to takie warzywo. A jeśli chodzi o obniżanie oceny... to kto będzie to robił? Będą to robic te osoby, które nie mają najmniejszego pojęcia o jego innych świetnych rolach. Ci, którzy widzieli wiedzą o czym mówię. Robert jest świetnym aktorem i z pewnością poradzi sobie i w tej odsłonie. Osobiście trzymam za niego kciuki.

doris_dzienisz

Ja tylko stwierdziłam fakt, nie wiem, jak ocenię ten film, ale obejrzę go na pewno. Film będzie wspaniały ,- będzie dobra ocena, film będzie wspaniały,ale słaba gra Pattisona- słaba ocena, tak większość będzie oceniać, no ale nie wiadomo co z tego wyjdzie, no nie ;3

doris_dzienisz

Zgadza się ... każdy kto zamierza się wypowiadać o aktorstwie Pattinsona powinien jako zadanie domowe obejrzeć Little Ashes , a gwarantuje , że zastanowi się zanim oceni cokolwiek ;p Fakt mnie w zwiastunie Cosmopolis też nie przekonuje , ale oczekuję miłego zaskoczenia w całości ;)

ocenił(a) film na 7
timeron7

W sumie chłopak nie mógł sobie wymarzyć lepszej sytuacji, aby się wykazać. Zobaczymy, czy da radę, ja postaram się podejść do tego bez uprzedzeń.

timeron7

Co racja to racja, ale film sam w sobie mnie zaintrygował na tyle, że nie mam żadnych uprzedzeń co do roli Pattinsona. Widziałam go już w innej odsłonie i powiem szczerze zaskoczył mnie pozytywnie więc myślę, że i tutaj będzie co najmniej dobry :)