PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569242}
4,3 18 tys. ocen
4,3 10 1 17891
5,6 34 krytyków
Cosmopolis
powrót do forum filmu Cosmopolis

dzisiaj akurat zdarzyło mi się podsłuchać na tv4 ocenę kinomaniaka czemu sie nie dziwić uważają ten film za newypał a najlepszy dialog świadczący o tej opinii to taki:
A:Mam prostatę
B:ja też
A:Noi co z tego?
B:nic
.... hahahaha :D
Nie widziałam tego filmu ale sobie myślę że musi być naprawdę słaby ,widząc właśnie takie żenujące dialogi ...

użytkownik usunięty
aneta_95

Twój komentarz jest poniżej średniej krajowej czyli zachowujesz się jak przeciętny polaczek debilaczek.Obejrzej sobie jakąmś staroć i się potem wysraj.Tak na marginese kinomaniak się skończył i teraz leci w czasie reklam krótkie nawijanie,a poza tym kinomaniak ostatnio się tak stoczył,że gorzej być nie może i jak dla ciebie to autorytet i oceniasz filmy tak jak on mówi to współczuje.

ocenił(a) film na 5

nie rozumiem Cię.. dlaczego mi ubliżasz ja tylko napisałam fakty a nie krytykę z mojej strony także sama się zastanów raczej nad swoim komentarzem...to że ty dałaś mu 10 i uważasz się za niewiadomo kogo nie znaczy że możesz krytykować innych , jak widać nikomu ten film się nie podoba więc??

użytkownik usunięty
aneta_95

Cosmopolis to najlepszy film jaki widziałem w życiu i gówno mnie obchodzi co myśli połowa polskiego społeczeństwa.tak się składa,że nie wszystkim się nie podoba,bo istnieje mniejszość ludzi ambitnych na tym forum,którym film przypadł do gustu,a twój komentarz świadczy o twojej inteligencji więc cię obrażam,bo mam do tego prawo i będę każdego obrażał kto będzie pisał takowe głupoty na tym forum i mi to zwisa.

ocenił(a) film na 5

dzięki że ubliżasz kobiecie ... naprawdę, tylko chłopie ochłoń proszę Cie ja ci coś powiem, jaki jest sens zadawania w filmie pytań pokroju .to jest cos jak np.( te pytania które sobie zadawałam gdy byłam młodsza) jaki jest cel naszej wędrówki?dlaczego ten świat powstał ?po my żyjemy?tylko nie rozumiem po co robić takie filmy skoro i tak nie znajdziemy na nich odpowiedzii to jest takie zamęczanie siebie nie wiadomo po co dlatego ludzie po prostu tego nie kupują

aneta_95

Ludzie od poczatku świata szukają odo na tego typu pytania i pewnie po skończenie szukać będą. Twoją pierwsza wypowiedź świadczy raczej o ignorancji niż wyższości intelektualnej nad Shikonem. Dialogi są wprost przeniesione z książki i bynajmniej nie bezsensowne. Eric jest geniuszem, wie wszystko o rynkach, walutach, cyfrach, przeprowadza w pamięci obliczenia szybciej niż kalkulator, a nie wie o tak prozaicznej rzeczy jak to, że asymetryczna prostata to nie choroba...

ocenił(a) film na 5
anusia007

przepraszam bardzo a czy ja napisalam coś o moim intelekcie?? lub że jestem ignoracyjna w stosunku do niego?!.Hmm czuję że nie potrafimy się dogadać na tym forum, no cóż pozostaje mi zakończenie tej dyskusji gdyż dalsze jej wleczenie nie ma najmnijeszego sensu..