przypadek? a tak w ogóle nie zakapowałem filmu, więc oceniać nie będę. howard shore stworzył do "crash" niezłą muzykę - to jedyna rzecz, której jestem w tym przypadku do końca pewien.
Większość ludzi ma skłonności narcystyczne, dlatego fascynacja własną płcią nie jest im obca... nawet jeśli panicznie boją się do tego przyznać.
Zwłaszcza my, kinomani, jesteśmy voyeurystami: przyjemność sprawia nam patrzenie na każde atrakcyjne ciało, zarówno kobiece jak i męskie.
mów, za sibie kolego/kolezanko, ja nie odnajduje nic przyjemnego w ogladaniu atrakcyjnego meskiego ciala... to co sie teraz dzieje jest chore, homo krzycza o swoje prawa, niedlugo pedofile zaczna sie ich domagac, bo w koncu oni po prostu kochaja dzieci. Zresztą w Niemczech czy Holandii( pewny nie jestem) pedofile zaczeli okreslac sie mianem "babylovers' twierdzac, ze oni kochaja dzieci i nigdy nie zrobiliby wbrew ich woli, pytanie tylko skad dziecko w wieku zalozmy 7lat, ma wiedziec ze nie uprawia sie seksu z doroslymi.
nie odbieraj tego jako krytyki przeciw Twojej osobie, no chyba że należysz do grupy wymienionej powyżej...
Do pedofilii? Nie, zresztą pedofilia nie ma nic wspólnego z tematem, a jeśli chodzi o 'partię zoofilii i pedofilii', to nie napisałeś nic nowego. To jest typowa krytyka homo, bo po prostu nie ma innych argumentów, więc wspomina się o pedofilach - a jak wiadomo krzywdzenie dzieci zawsze będzie odpychało, nawet jeśli dyskusja jest o czymś zupełnie innym, czyt. homoseksualizmie.
Jeśli chodzi natomiast o twoje skłonności lub ich brak, mowa jest o pragnieniach podświadomych, a tego akurat nie możesz być pewien.
zobacz do encyklopedii i poczytaj coś o tym. pedofilia nie ma z homoseksualizmem nic wspólnego. pedofilia to zboczenie seksualne a homoseksualizm to jeden z trzech rodzajów orientacji seksualnej, każdy człowiek któryś z nich posiada. orientacja seksualna jest stała i żaden jej rodzaj nie stanowi zagrożenia.
myślę że wytłumaczyłem w miarę jasno. jeśli ktoś tego nie zrozumie, to ma iloraz inteligencji niższy od numeru buta.
Uspokoję cię, nie należę do żadnej z tych grup, w ogóle przynależność do jakiejkolwiek grupy wydaje mi się ograniczeniem mojej indywidualności. Z zasady nie deklaruję się.
Proporcjonalnie umięśnione męskie ciało - czy naprawdę nie ma niczego przyjemnego w jego oglądaniu? Nie trzeba od razu być gejem, by patrzeć na fizyczność osobnika tej samej płci z podziwem. Homoseksualiści dodatkowo pragną kontaktu cielesnego z taką osobą. W tym tkwi różnica.
Nie mieszałbym pederastii z pedofilią, zostawmy te karkołomne połączenia prawicowym politykom.
Problem pedofilii obecny jest niestety także i u nas. Istnieje nawet polskojęzyczna strona Niejakiego Misiaczka, wychwalająca to zboczenie i mamiąca opinię publiczną bałamutnymi hasłami w stylu: "My kochamy dzieci".
No, ale o pedofilach są inne filmy, np. HAPPINESS czy THE WOODSMAN. Bohaterów CRASH trudno nazwać normalnymi, lecz szczęśliwie nie wciągają w swe zabawy dzieci.
tak jak jeden z przedmówców napisał w polsce też sa i domagaja się praw, googlu wpisz pedofilia a znajdziesz ją może na 2-3 stronie, każdy obraz powinniśmy oceniac tak samą, tak samo osobe która dba o siebie jak i tą z drugiego bieguna?
"a homoseksualizm to jeden z trzech rodzajów orientacji seksualnej," a owszem lecz jest to zaburzenie adaptacji..
zdravim serdeczne