PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642}
6,1 11 tys. ocen
6,1 10 1 10800
7,1 24 krytyków
Crash: Niebezpieczne pożądanie
powrót do forum filmu Crash: Niebezpieczne pożądanie

przypadek? a tak w ogóle nie zakapowałem filmu, więc oceniać nie będę. howard shore stworzył do "crash" niezłą muzykę - to jedyna rzecz, której jestem w tym przypadku do końca pewien.

ocenił(a) film na 8
michi468

Ponieważ większość ludzi jest bi. ;>

ocenił(a) film na 9
Mjamimi

Większość ludzi ma skłonności narcystyczne, dlatego fascynacja własną płcią nie jest im obca... nawet jeśli panicznie boją się do tego przyznać.
Zwłaszcza my, kinomani, jesteśmy voyeurystami: przyjemność sprawia nam patrzenie na każde atrakcyjne ciało, zarówno kobiece jak i męskie.

ocenił(a) film na 2
Vuzz

mów, za sibie kolego/kolezanko, ja nie odnajduje nic przyjemnego w ogladaniu atrakcyjnego meskiego ciala... to co sie teraz dzieje jest chore, homo krzycza o swoje prawa, niedlugo pedofile zaczna sie ich domagac, bo w koncu oni po prostu kochaja dzieci. Zresztą w Niemczech czy Holandii( pewny nie jestem) pedofile zaczeli okreslac sie mianem "babylovers' twierdzac, ze oni kochaja dzieci i nigdy nie zrobiliby wbrew ich woli, pytanie tylko skad dziecko w wieku zalozmy 7lat, ma wiedziec ze nie uprawia sie seksu z doroslymi.
nie odbieraj tego jako krytyki przeciw Twojej osobie, no chyba że należysz do grupy wymienionej powyżej...

ocenił(a) film na 8
bartekd

Do pedofilii? Nie, zresztą pedofilia nie ma nic wspólnego z tematem, a jeśli chodzi o 'partię zoofilii i pedofilii', to nie napisałeś nic nowego. To jest typowa krytyka homo, bo po prostu nie ma innych argumentów, więc wspomina się o pedofilach - a jak wiadomo krzywdzenie dzieci zawsze będzie odpychało, nawet jeśli dyskusja jest o czymś zupełnie innym, czyt. homoseksualizmie.

Jeśli chodzi natomiast o twoje skłonności lub ich brak, mowa jest o pragnieniach podświadomych, a tego akurat nie możesz być pewien.

ocenił(a) film na 7
bartekd

zobacz do encyklopedii i poczytaj coś o tym. pedofilia nie ma z homoseksualizmem nic wspólnego. pedofilia to zboczenie seksualne a homoseksualizm to jeden z trzech rodzajów orientacji seksualnej, każdy człowiek któryś z nich posiada. orientacja seksualna jest stała i żaden jej rodzaj nie stanowi zagrożenia.
myślę że wytłumaczyłem w miarę jasno. jeśli ktoś tego nie zrozumie, to ma iloraz inteligencji niższy od numeru buta.

ocenił(a) film na 9
bartekd

Uspokoję cię, nie należę do żadnej z tych grup, w ogóle przynależność do jakiejkolwiek grupy wydaje mi się ograniczeniem mojej indywidualności. Z zasady nie deklaruję się.
Proporcjonalnie umięśnione męskie ciało - czy naprawdę nie ma niczego przyjemnego w jego oglądaniu? Nie trzeba od razu być gejem, by patrzeć na fizyczność osobnika tej samej płci z podziwem. Homoseksualiści dodatkowo pragną kontaktu cielesnego z taką osobą. W tym tkwi różnica.

Nie mieszałbym pederastii z pedofilią, zostawmy te karkołomne połączenia prawicowym politykom.
Problem pedofilii obecny jest niestety także i u nas. Istnieje nawet polskojęzyczna strona Niejakiego Misiaczka, wychwalająca to zboczenie i mamiąca opinię publiczną bałamutnymi hasłami w stylu: "My kochamy dzieci".
No, ale o pedofilach są inne filmy, np. HAPPINESS czy THE WOODSMAN. Bohaterów CRASH trudno nazwać normalnymi, lecz szczęśliwie nie wciągają w swe zabawy dzieci.

ocenił(a) film na 10
bartekd

tak jak jeden z przedmówców napisał w polsce też sa i domagaja się praw, googlu wpisz pedofilia a znajdziesz ją może na 2-3 stronie, każdy obraz powinniśmy oceniac tak samą, tak samo osobe która dba o siebie jak i tą z drugiego bieguna?

"a homoseksualizm to jeden z trzech rodzajów orientacji seksualnej," a owszem lecz jest to zaburzenie adaptacji..

zdravim serdeczne

ocenił(a) film na 10
galopujacy_jelen

aha filmem godnie kontynuującym happines są PALINDROMY z elen barkin, trochę też w OPOWIADANU[ o pederastii również się znalazło;p]