PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642}
6,1 11 tys. ocen
6,1 10 1 10800
7,1 24 krytyków
Crash: Niebezpieczne pożądanie
powrót do forum filmu Crash: Niebezpieczne pożądanie

Tragedia !!!

ocenił(a) film na 1

Kto ocenił ten film pozytywnie ten nie ma gustu, a jego rodzina straciła honor i nigdy go nie
odzyska. Poza tym chciałbym podziękować producentom i reżyserowi za stworzenia tak
beznadziejnego filmu. Oczywiście nie mógłbym zapomnieć o muzykach, którzy
skomponowali najbardziej beznadziejną muzykę wszechczasów. Prawie bym zapomniał o
grze aktorów, których sam diabeł nie chciałby oglądać i z wielką przyjemnością mogę
wystawić zasłużoną notę 1/10. Pozdrawiam ozięble.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
ZycieCarlita

Jak to miło być nazwanym degeneratem i szumowiną! Niestety, jakkolwiek krytycznie bym siebie oceniał, nie mogę uznać się również za alfonsa... A szkoda, bo to praca mająca swoje niekwestionowane plusy.
Wprost uwielbiam czytać komentarze pełne świętego oburzenia typu "Kto te paskudztwa stworzył, kto je ogląda?". Odpowiedź jest jasna: WSZYSCY! Wasi znajomi, wasz chłopak bądź wasza dziewczyna, rodzina, ojciec, matka, babcia, dziadek, syn i córka, pies, kot i chomik domowy! Nikt nie oparł się potędze tego filmu, sięgnęło po niego zarówno najstarsze, jak i najmłodsze pokolenie. Nie ma się co oszukiwać, prawda jest nieubłagana: WSZYSCY JESTEŚMY ZBOCZEŃCAMI!

Vuzz

seks - normalna sprawa, niestety większość jest uczona w obrzydlistwie do seksu. Dla mnie seks jest najnormalniejszą rzeczą na świecie...

ocenił(a) film na 5
ZycieCarlita

"sam bym lepszy nakręcił."

udowodnij.

manager1987

Oczy bolą od oglądania opinii takich kretynów. :)

ocenił(a) film na 1
DanielosVK

Jesteśmy inteligentni w czasie jasnowidzenia :)

manager1987

Gość nie zauważył, że sobie polewkę robimy. Mało kto ogarnia, że w tej prowokacji lecą cały czas cytaty filmowe :)

ocenił(a) film na 6
manager1987

tak jestem szumowiną , degeneratką i alfonsem (?) lol. nie będę oceniać twojego gustu . mnie wystarczy rzut oka na filmy które podziwiasz i wiem że twa opinia jest dla mnie nic nie warta. gorrrrrrrrąco pozdrawiam :)

krolewnaojka69

Manager1987 z tego co widzę oceniał pozytywnie raczej dobre filmy, który według Ciebie jest taki beznadziejny ? :)

ocenił(a) film na 6
ZycieCarlita

ja wolę inny rodzaj kina - fuks, coś i tym podobne "dzieła" - to dla mnie obraza kinematografii stąd moja krytyczna ocena gustu pana o którym mowa.
nakreślę po krotce o co mi chodzi - to tak jakby fan ich troje kłócił się z fanem Komedy - który twórca jest lepszy :) są gusta i guściki
i jako ta szumowina daję 6/10 reżyserowi za pomysł i przystojnego aktora.

krolewnaojka69

Nie bierz tych słów do siebie, to cytat z Taksówkarza :) wiesz, co do tych filmów: Fuks - nawet nie będę tego bronił, ale co do "The Thing" to jest jeden z najlepszych horrorów, mimo, że nie bardzo lubię ten gatunek filmowy.

ocenił(a) film na 6
ZycieCarlita

mnie też się podobał , ale to był 1991 rok i od tego czasu wiele się zmieniło :)

krolewnaojka69

no akurat "The thing" to film z 1982 roku.. a nie z 1991 (chyba że w tym roku go obejrzałaś) Wiele się zmieniło i owszem, tylko jakoś te nowsze horrory to nie to co kiedyś... teraz może lepiej by ten film wyglądał, tak samo jak np gdyby nakręcili od nowa film "To" na podstawie powieści Kinga... ale skoro się wiele zmieniło to się trzeba podniecać transformersami bo przeciez takie fajne efekty ma ;p

ocenił(a) film na 6
Labavi

jako,że urodziłam się 2 lata po światowej premierze technicznie nie było możliwe bym obejrzała film w tymże roku. Zresztą nie jestem pewna czy aby w 1982 film ten gościł na polskich ekranach (przypominam,że wtedy komputer posiadali nieliczni, a internet... o tym nawet nikt nie myślał, więc nie można było sobie ściągnąć nowości kinowych z torrentów - tak jak to ma dziś miejsce). A co do horrorów jasne to nie to co kiedyś, ale my też się zmieniamy dorastamy i nasze wymagania rosną - może nie wszystkich? nie wiem...w każdym razie moje tak. Tak It, Thing, Noc Żywych trupów czy Puppet master należały do moich ulubionych, ale teraz z biegiem lat widzę, że to delikatnie mówiąc chłam. Owszem sentyment pozostał ale nie do tego stopnia abym twierdziła,że tego typu filmy to arcydzieła. Mówiąc o remake'u to nie zawsze dobry pomysł -choćby psychoza czy okno na podwórze idealnie pokazują, że kopia nie umywa się do oryginału.Odnośnie transformersów - nie widziałam i nie pragnę. Coś czuję,że bardziej pasjonująca jest panorama na 2 :D

ocenił(a) film na 1
manager1987

a ja zgadzam się z managerem, ten film to jedna wielka pomyłka

manager1987

nie masz gustu bo oglądasz filmy. hahah

manager1987

...jeśli wieczorem nie odmówisz tysiąca "zdrowasiek " to nikt z Twojej rodziny nie obudzi się rano....

HAAAAAA!!!!

ocenił(a) film na 1
manager1987

Nie wiem przez jaką pomyłkę znalazł się ten film na moim dysku, pewnie miał być filmem z Bullock.

Uff, zwolniło mi się właśnie 700MB na dysku. Scena końcowa de best.

ocenił(a) film na 1
manager1987

Witam fanów prawdziwego kina. Chciałbym odświeżyć temat i przypomnieć, że ten film należy do najbardziej prymitywnych filmów wszechczasów. Każdy musi o tym pamiętać. Poza tym jak widzę górnolotne oceny rzędu 3\10 to przypominają mi się 2 frazy polskiego wiersza: "Nad rzeczą opodal krzaczka, mieszkała kaczka dziwaczka" oraz " martwiły się inne kaczki, co będzie z takiej dziwaczki?" Pozdrawiam