PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693527}
2,8 171  ocen
2,8 10 1 171
Crawl or Die
powrót do forum filmu Crawl or Die

Tacy ludzie są już zadowoleni z faktu, że w ogóle cokolwiek oglądają. Kiedy widzę, że ktoś
publicznie próbuje przekonać innych, że ten "film" jest filmem, dodając, że "nie jest zły" to mnie
ch.j strzela, a on widocznie w du.ie był i gów.o widział, a pie.doli jak potłuczony. Do rzeczy. Niewybaczalnym faktem jest to , że akcja jest niemal identyczna od 3 czy 4 minuty do
przedostatniej. Kiedy nie mogłem już nerwowo wytrzymać, a do końca filmu było ok 30 min.
Zacząłem przewijać. Z początku po kilkadziesiąt sekund, żeby nie pominąć zwrotu akcji(?!) I co?
I tak przeleciałem cały film. Przez cały film jedno ujęcie tego wąskiego tunelu spowodowało, że
sam zacząłem odczuwać niepokój, duszności i pragnąłem, by tunel i film skończyły się jak
najszybciej. Finalna scena niczym majstersztyk. Tu nie chodzi o efekty, czy kaskaderkę, ale o ten
dialog. Żenujące to dużo za mało powiedziane. To było satysfakcjonujące zakończenie dla ludzi
ograniczonych umysłowo, bo wg mnie końcowa scena była niczym kpina z widza, potwarz.