Ujęcie ukazujące ducha grającego na pianinie zdradza, że tym duchem będzie postać grana przez Jessice Chastain, która ma dokładnie ten sam ubiór, i również gra na pianinie.
Debile chyba montują te trailery
Może to nie będzie takie oczywiste? Może to będzie koszmar/wyobraźnia głównej bohaterki? Może to będzie coś co widz wie prawie od początku filmu, a intryga będzie polegać na czymś innym?
To samo ludzie myśleli po trailerach TDKR
Haha, wiemy,że jest Talia, czyli będzie głównym złym. A gdy się pojawia pod koniec filmu - tadam! Surprise mutafuka i wszyscy płaczą.
Nie wiem czy oglądałeś już "Crimson Peak". Ja tak. I muszę Cię rozczarować - nie masz racji w tym przypadku. Trailer nic nie zdradza ;-P
Jak to nie? Przecież pokazuje ujęcie ducha Jessici Chastain grającej na pianinie. Oglądając film domyśliłem się, że umrze. Widać też było urywki jak Chastain goni Wasikowską z nożem. Dla mnie to spore spoilery.
Sorry, źle przeczytałam. Faktycznie jest to duch Lucille ale to nic nie zdradza. Ktoś oglądając zwiastun mógłby pomyśleć, że ona od początku była duchem i nawiedzała ten dom. A że goni Edith z nożem to wiadomo było że z Lucille coś jest nie tak.
Ja tak właśnie myślałam, że oni są duchami. A po przeczytaniu pierwszej części zdania tego tematu, że "Ujęcie ukazujące ducha grającego na pianinie zdradza" stwierdziłam, że mam rację. Jakież było moje zaskoczenie gdy okazało się, iż oni żyją. Może dlatego zakończenie mnie rozczarowało. :)