PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4751}
6,6 2,4 tys. ocen
6,6 10 1 2432
4,0 2 krytyków
Cudowne dziecko
powrót do forum filmu Cudowne dziecko

Jakie ten chłopak miał zdolności? Czy potrafił tak szybko biegać, że nie było go widać i tylko czuć podmuch wiatru? Miał trenera tych umiejętności? Szukam od długiego czasu serialu o chłopaku który szybko biegał (reszta jak wyżej)możliwe że miał inne zdolności choć pamiętam tylko to, jakiś facet na bieżni mierzył mu czas-trener, chłopak miał chyba dziewczynę ale ona o tym nic nie wiedziała- przynajmniej na początku. Trafiłam na ten film, nie wiem czy to nie jest czasem to, a nie serial. Wyprowadźcie mnie z błędu, jeśli się mylę...

777temida

Witam
Wyprowadzam Cię z błędu. Ten film (a raczej serial) był angielskojęzyczny. Ten chłopak umiał też lewitować. Już nie trzymam Cię w niepewności. Tytuł: Moje drugie ja.

slawomiro

Thnk You so much! X-D
Kurcze jak długo szukałam.....
o i gra tu James Stewart! nie przyszło by mi to do głowy! Naprawde wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!czar wspomnień..........

777temida

Nie ma sprawy. Prawdę mówiąc ja nie pamiętałem tego tytułu, ale poszukałem w katalogu serialu z kraju angielskojęzycznego. Twój opis mnie naprowadził (głównie z tym trenerem mierzącym czas), bo też mniej więcej tyle z tego filmu pamiętam. Pamiętałem też twarz tego chłopaka, ale nie mogłem sobie przypomnieć, jak się nazywa. Cieszę się, że mogłem pomóc.

slawomiro

Ja też jak tylko zobaczyłam twarz tego chłopaka na plakacie to byłam pewna.