Jakie ten chłopak miał zdolności? Czy potrafił tak szybko biegać, że nie było go widać i tylko czuć podmuch wiatru? Miał trenera tych umiejętności? Szukam od długiego czasu serialu o chłopaku który szybko biegał (reszta jak wyżej)możliwe że miał inne zdolności choć pamiętam tylko to, jakiś facet na bieżni mierzył mu czas-trener, chłopak miał chyba dziewczynę ale ona o tym nic nie wiedziała- przynajmniej na początku. Trafiłam na ten film, nie wiem czy to nie jest czasem to, a nie serial. Wyprowadźcie mnie z błędu, jeśli się mylę...
Witam
Wyprowadzam Cię z błędu. Ten film (a raczej serial) był angielskojęzyczny. Ten chłopak umiał też lewitować. Już nie trzymam Cię w niepewności. Tytuł: Moje drugie ja.
Thnk You so much! X-D
Kurcze jak długo szukałam.....
o i gra tu James Stewart! nie przyszło by mi to do głowy! Naprawde wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!czar wspomnień..........
Nie ma sprawy. Prawdę mówiąc ja nie pamiętałem tego tytułu, ale poszukałem w katalogu serialu z kraju angielskojęzycznego. Twój opis mnie naprowadził (głównie z tym trenerem mierzącym czas), bo też mniej więcej tyle z tego filmu pamiętam. Pamiętałem też twarz tego chłopaka, ale nie mogłem sobie przypomnieć, jak się nazywa. Cieszę się, że mogłem pomóc.