Bardzo dobry film. Od pierwszej minuty ogląda się z zaciekawieniem. Ciekawy pomysł na scenariusz. Polecam
Zgadzam sie z tobą Na film trafiłam przez przez przypadek i oglądałam go z zapartym tchem.Kawał dobrego kina z ciekawą fabułom i dwoma ciekawymi kreacjami.Polecam.
To bardzo dobry czy arcydzielo? Kieruj sie prosze opisami przy ocenach - przez takich jak ty srednia wiekszosci filmow jest strasznie wypaczona...
10/10 to przesada. 10 jest przeznaczone dla filmów naprawdę rewelacyjnych. Częstotliwość to średni film i wypada blado w porówaniu do Efektu Motyla, czy Donnie Darko
Film spokojnie zasługuje na 7/8 w moim mniemaniu teraz tylko co dalej,
prócz wciągającej fabuły, ciekawego pomysłu czy ma nam coś więcej do zaoferowania? Też miałem straszną ochotę wcisnąć 10 ale dałem sobie chwilę do namysłu i ochłonięcia i stwierdziłem, że arcydziełem on nie jest (przynajmniej dla mnie). W efekcie postanowiłem, że dam mu 9 ponieważ po jego oglądnięciu poczułem się jakoś inaczej (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) a właśnie tego w filmach poszukuję.
Niesamowite odczucie czegoś metafizycznego i brak pewnej stałości świadczą o tym, że obraz, który obejrzałem był czymś więcej niżeli tylko zwykłym filmem. Kończąc mój wywód chciałbym zaznaczyć, że oceny się nie liczą i nie są tak istotne wszakże każdy z nas ma inny gust i co innego mu się podoba więc notacja jest sprawą bardzo indywidualną, pozdrawiam