Częstotliwość

Frequency
2000
7,3 26 tys. ocen
7,3 10 1 25757
6,0 6 krytyków
Częstotliwość
powrót do forum filmu Częstotliwość

3/10 kiszka masakryczna

użytkownik usunięty

Właśnie jestem po lekturze tego filmu i jestem totalnie zawiedziony. Czytając wcześniej komentarze na filmweb skusiłem się żeby obejrzeć ten film, ale nie spodziewałem się że będzie to zwykły przewidywalny holiwoodzki gniot. Stracony czas nie polecam!

ocenił(a) film na 9

to może ty straciłeś, bo ja na pewno nie...

ocenił(a) film na 8
moldix

Popieram. Na pewno lepszy taki film niż oglądanie oklepanych i do znudzenia powtarzanych w TV filmów typu spider-man.

ocenił(a) film na 8
23xxx

fajny film polecam;)

ocenił(a) film na 1

taa kicha. gorzej.eeeee amerykanskie hurra na czesc baseballu, ktory laczy pokolenia Amerykanuf.
MEGA GNIOT.
jak to mozliwe, zeludzie ocenili to na 7 ???
2/10 -masakra. przewidywalne zakończenie, patetyczne i propagandowe jak jakaś kampania
wyborcza straży pożarnej.
dobre jako tapeta przy innej robocie

holy_zyefki

mtsknspl i zyefki

bez obrazy ale kto takim deb.. zezwolil na pisanie komentarzy?, to byly naprawde piekne czasy gdy taka dzieciarnia jak wy nie miala dostepu do sieci, ten portal schodzi na psy dzieki takim malolatom jak wy

p.s.
bardzo fajny film Sci-fi

ocenił(a) film na 1
grzes1962

1. NIE OBRAŻAM PANA. ZA TO PAN NAZYWA MNIE DEBILEM.
TO TAKICH jak PAN NIE POTRZEBA NA FILMWEBIE.

2. Jeżeli uraziłam czyjeś uczucia TRUDNO. Nie dogodzę wszystkim.

3. Oczywiście czasy RADIA, były wzruszające,podejrzewam, ze większość młodych ludzi nadal słucha radia. A pan jest starym nietolerancyjnym frustratem, który nie zna rzeczywistości.

4. Czy własną córkę, tez Pan nazywa debilem, za to, ze nie lubi gniota, który PAN OGLĄDA ??? podejrzewam, ze tak.

5. TEN FILM JEST ABSOLUTNIE BEZNADZIEJNY.

holy_zyefki

jak ja nie znasze bach... a beznadzieja to niestety ty jestes

ocenił(a) film na 3
holy_zyefki

no hej. jak ja nie lubie takich, co zamiast mówić o filmie, obrażają rozmówców. a już jak człowiek napisze jakąś krytyczna uwage na temat filmu, to zaraz wyskoczy taki i mówi żebym sie nie oddzywał. to co filmy można tylko chwalić, a ganić nie można?. ja nie jestem nastolatkiem, mam 32 lata, i tysiące wyoogladanych filmów, a też uważam ze częstotlowość to alogiczna papka. szybko sie ogląda, ale myslenie i wnioski własne nalezy odłozyć na bok, bo inaczej nie strawisz głupotek, jakie widzimy na ekranie.

grzes1962

film jest cienki jak przyrodzenie komara .Każdy ma prawo do własnego zdania jesli chłopak napisał że jest słaby to nie powód że by go wyżywać od debili .MOIM zdanie to grzes1962 się zachował jak gówniarz wyzwająć drugą osobę od debili

ocenił(a) film na 7

lektura, mój drogi, odnosi się do książki! A film się ogląda;)
Tak przy okazji, całkiem fajny filmik, przy uwzględnieniu, że SF.

ocenił(a) film na 6

nie spodziewajmy sie po choliłuckich produkcjach zbyt wielkiej glebi, szukajmy raczej tych pozytywnych aspektow ;]

ocenił(a) film na 8

mnie się podobał, moim zdaniem jest dobry, wart zobaczenia

ocenił(a) film na 7
typisb

holy_zyefk ale tu nie chodzi o amerykanska kulture - zostala ona uzywa jako przekaz by udowodnic(w filmie) ze rozmawia ze soba ojciec i syn umm obejrzyj film z 2 razy jeszcze moze zobaczysz przeslanie eh, zero domyslnosci i szukania glebi ..... naprawde musialem tak lopatologicznie to wytlumaczyc?