Częstotliwość

Frequency
2000
7,3 26 tys. ocen
7,3 10 1 25757
6,0 6 krytyków
Częstotliwość
powrót do forum filmu Częstotliwość

Genialny!

ocenił(a) film na 6

Znakomity film trzymający w napięciu do ostatniej minuty. Wspaniała gra aktorska i genialna fabuła. Film jest bardzo podobny do "Deja Vu" ale dla mnie lepszy jest "Częstotliwość". 10/10

ocenił(a) film na 8
Buker7

Cześć
Ja właśnie dzisiaj obejrzałem emisję filmu "Częstotliwość" na TVN Siedem.
Mnie osobiście bardzo podobał się ten film. Podobała mi się muzyka i fabuła filmu.

wojlan

faktycznie jest OK przypomina troche "efekt motyla" tylko szkoda ze jest happy end, bez niego był by jeszcze lepszy. aha i fajnie ucharakteryzowali Mitchell. wczesniej widziałam ją tylko w ER i myslałam ze nie bedzie zbyt dobra (wiadomo w koncu gwazdka z serialu) a tu bardzo miłe zaskoczenie. pozdr AM :)

ocenił(a) film na 6
Anouk_4

Ciesze sie ze ten film ma zwolenników i że prawie każdy docenia ten film tylko nie te porąbane downy co pisały recenzje.

ocenił(a) film na 8
Buker7

Jakoś kusi mnie aby obejrzeć ten film ("Częstotliwość") jeszce raz.
Niestety u mnie gdzie mieszkam czyli w Bytowie, we wypożyczalniach tego filmu niema. Moze kiedyś znowu będzie emisja tego filmu w tv.

ocenił(a) film na 7
Buker7

z recenzjami rzeczywiście przesadzili, ale tak to już bywa...
co do filmu był ok, jednak kilka scen nieźle mnie rozbawiło a najbardziej ta, w której Jamesa Caviezela ratuje... jego ojciec...

ocenił(a) film na 6
mOnrOe

Też własnie stwierdzam że ta scena została zrobiona chyba na "odwal się". Ale i tak film jest wspaniały.