"Zaczęło się nieźle a skończyło fatalnie. Nie polecam nikomu, nawet zagorzałym miłośnikom fantastyki." - takie teksty zostaw dla siebie. Że tobie się nie podobało to nie znaczy, że każdy jaest taki jak ty i nie rozumie. Z resztą po ocenie jaką dostał film widać co innego. Naparwde krytycy za dyche jak oni w ogóle mogą zatrudniać takich ludzi. Potraficie zmieszać zbłotem coś w co inni włożyli mase parcy, no ale ci się nie podobało to już znaczy, że to klapa. Klapą to jest twoja recenzja.
Popieram ze mnie żaden krytyk:) ale film mnie tak wkręcił, że nie mam już paznokci na palcach:)
W pełni Cię popieram!
Film jest świetny a końcówka, choć przewidywalna, to piękna. O takiej marzyłam od momentu pojawienia się fal.
Rzeczywiście niezły debil z tego Kamińskiego oto kolejny przykład jego bezmyślności: "Niestety, zupełnie inaczej sprawa się ma z Jamesem Caviezelem. W przeciwieństwie do swoich ekranowych towarzyszy jest on po prostu beznadziejny". Przecie Caviezel zagrał równie dobrze jak w "Pasji" czy chociaż w "Cienkiej czerwonej linii". Według mnie film genialny 10/10.
Wypada zgodzić mi się z przedmówcami. Film podobny do "Efektu motyla", który mimo iż jest nowszy, to widziałem go wcześniej niż "Częstotliwość". "Częstotliwość" jednak podobała mi się bardziej, choć oba filmy są dobre. Jak dla mnie film w ogóle nie "siadał", tylko trzymał w napięciu do końca. Myślałem, że na sprawie śmierci ojca-strażaka się zakończy. Tymczasem pojawił się wątek seryjnego mordercy, który nie dość, że zabił matkę głównego bohatera, to jeszcze okazał się policjantem, który chciał wmieszać w morderstwa ojca bohatera.
Rzeczywiście, recenzja fatalna... Czytając ją, czułem się jakbym czytał twór jakiegoś niewyżytego nastolatka, który narzeka na wszystko co jest powyżej jego poziomu inteligencji. Aż zastanawiałem się, czy my, z panem Marcinem, oglądaliśmy na pewno ten sam film...
Krytyk to niespełniony aktor!!! Każdy krytyk uwielbia pierdolić bzdury o tym jaki to film jest blee i zły i wogóle wszystko w nim jest do dupy. Pozamykać mordy krytykom!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam!!!!