Częstotliwość

Frequency
2000
7,3 26 tys. ocen
7,3 10 1 25757
6,0 6 krytyków
Częstotliwość
powrót do forum filmu Częstotliwość

Recenzent w recenzji się wypowiedział i ocenił wg swoich własnych kryteriów, niestety
recenzenci częsta są dość niezrównoważeni i mają gust niemiłosiernie spaczony w stosunku
do nas przeciętnych Kowalskich, a że film jest typowym przedstawicielem kina sensacyjnego z
lekkim podtekstem fantastycznym, toteż jest filmem dla typowych ludzi, którym na pewno się
spodoba :) Gdy recenzentowi robi się mdło na widok szczęśliwej rodziny, cieszmy się, że w nas
przeciętnych Kowalskich rodzą się zupełnie inne uczucia. Mnie przynajmniej osobiście
szczęście mojej rodziny nie mdli. Film miał w sobie ciekawy wątek związany z fantastyką,
trzymający w napięciu watek sensacyjny napędzający akcję i ostatecznie pokazywał pewien
wycinek skomplikowanych relacji, jakie budują rodzinę, pozwalają jej przetrwać i rozwijać się.
Nie ma co - mocne 8/10 - film z czystym sumieniem polecam wszystkim miłośnikom kina akcji,
którzy kochają swoje rodziny :)

ocenił(a) film na 10
admat81

też lubię ten film ,widziałem go wiele razy ,pierwszy raz chyba z 10 lat temu pamiętam ze wywarł na mnie duże wrażenie,lubie do nie go wracać za kazdym razem z zaciekawieniem się ogląda.