genialny film,naprawde przepiekny.Opowiada o pięknej przyjażni. Znacie może jakieś podobne filmy. Wsensie troche o przyjazni,miłóści,troche wzruszające ???
Rzeczywiście świetny film, przed chwilą obejrzałem.
Z podobnych klimatów mogę polecić:
-Wiecznie młody. Też z Gibsonem:) Przyjemny film, polecam.
-Doskonały świat. Już trochę cięższy ale bardzo wzruszający, przynajmniej dla mnie.
Człowiek w ogniu z Denzelem W. To bardziej akcja niż dramat, ale bez pewnych relacji między bohaterami nie bylo by tego filmu.
Między słowami w reżyserii Coppolii. No i absolutna rewelacja ze skandynawii Kolor mleka. Miłego oglądania.
Niedawno oglądałem nasz polski "Wszystko będzie dobrze", rewelacja.
Dodam jeszcze dwa filmy z moim ulubionym Eastwoodem: "Honkytonk Man" i "Gran Torino".
Myślę, że wszystkie trzy pasują do tego tematu.
"Dodam jeszcze dwa filmy z moim ulubionym Eastwoodem:" Skoro mowa o Eastwoodzie warto nadmienić Za wszelką cene.
Dopisze jeszcze bardzo przyjemną komedyjkę " Król słońca" spod reżyserii Tomas Villum Jensena.
Ładny, familijny film. Niby nic wielkiego, ale oglądało się przyjemnie. Trochę irytowały mnie tylko wątki rodzinne - oklepane to i stereotypowe do bólu, ale może tak być musiało aby wzmocnić wydźwięk historii. Mel Gibson spisał się jak zawsze dobrze, natomiast musiało upłynąć nieco czasu abym zaakceptował grę dzieciaka (w tej roli Nick Stahl).
7/10.