PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4827}

Człowiek bez twarzy

The Man Without a Face
1993
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14243
7,3 6 krytyków
Człowiek bez twarzy
powrót do forum filmu Człowiek bez twarzy

:)

ocenił(a) film na 8

genialny film,naprawde przepiekny.Opowiada o pięknej przyjażni. Znacie może jakieś podobne filmy. Wsensie troche o przyjazni,miłóści,troche wzruszające ???

Bella1618

Rzeczywiście świetny film, przed chwilą obejrzałem.
Z podobnych klimatów mogę polecić:
-Wiecznie młody. Też z Gibsonem:) Przyjemny film, polecam.

-Doskonały świat. Już trochę cięższy ale bardzo wzruszający, przynajmniej dla mnie.

ocenił(a) film na 7
kuba910

Człowiek w ogniu z Denzelem W. To bardziej akcja niż dramat, ale bez pewnych relacji między bohaterami nie bylo by tego filmu.
Między słowami w reżyserii Coppolii. No i absolutna rewelacja ze skandynawii Kolor mleka. Miłego oglądania.

ocenił(a) film na 8
lagaj

dzięki:)

Bella1618

Niedawno oglądałem nasz polski "Wszystko będzie dobrze", rewelacja.
Dodam jeszcze dwa filmy z moim ulubionym Eastwoodem: "Honkytonk Man" i "Gran Torino".
Myślę, że wszystkie trzy pasują do tego tematu.

ocenił(a) film na 8
kuba910

Wszystko będzie dobrze widziałam rzeczywiście świetny film:)

ocenił(a) film na 7
kuba910

"Dodam jeszcze dwa filmy z moim ulubionym Eastwoodem:" Skoro mowa o Eastwoodzie warto nadmienić Za wszelką cene.
Dopisze jeszcze bardzo przyjemną komedyjkę " Król słońca" spod reżyserii Tomas Villum Jensena.

ocenił(a) film na 7
lagaj

Ładny, familijny film. Niby nic wielkiego, ale oglądało się przyjemnie. Trochę irytowały mnie tylko wątki rodzinne - oklepane to i stereotypowe do bólu, ale może tak być musiało aby wzmocnić wydźwięk historii. Mel Gibson spisał się jak zawsze dobrze, natomiast musiało upłynąć nieco czasu abym zaakceptował grę dzieciaka (w tej roli Nick Stahl).
7/10.