PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107049}

Człowiek w ogniu

Man on Fire
2004
7,9 195 tys. ocen
7,9 10 1 194655
7,0 44 krytyków
Człowiek w ogniu
powrót do forum filmu Człowiek w ogniu

"A list movie"

ocenił(a) film na 10

Przed chwilą skończyłem go oglądać piąty raz.

ocenił(a) film na 10
nib187

Ja go widizałem 4 razy i mógłbym go oglądać jeszcze ze 30 razy i potem jeszcze i jesczei jescze... ten film jest genialny. Muzyka jest inna niż wszytkie jak słyszałem w soundtrackach. I jak dla mnie najlepsza w życiu rola Daznela W. Mała Dakota zaraz za nim (to jeszcze dziecko ale jakie:)). Obydwoje zagrali swoje role zycia w tym filmie (według mnie). Zdjęcia wspaniałe i ten "brudny" Meksyk.

Natrafiłem na ten film przypadkiem. Pewnego dnia obejrzałem go u kolegi (dvd) i zamurowało mnie. Od tamtego czasu niewidziałem nic lepszego. PZDR

ocenił(a) film na 8
nib187

Danzel wycisnął z tej roli co sie dało na maxa...:]:]:]
Muzyka jest jest nisamowita dawno nie słyszałem takiego połączenia klimatu mexyku z mocnymi dograniami które perfekcyjnie przechodzą w delikatne brzmienie... a kawałki w których kobieta wykrzykuje rózne słowa poprostu Mistrzostwo świata:] no i nie można zapomnieć o gitarze która od czasu do czasu można usłyszeć:]
Napisy w tle kótre wyskakiwały kiedy ludzie porozumiewali sie po hiszpańsku tesh mnei zaskoczyły chyba pierwszy taki nowatorsko wykorzytsany motyw:]

gazdus_2

Muzyka jest genialna
Utwory "Pita's Sorrow" i "Bullet Tells The Truth"są dla mnie pozytywna enrgią jak jestem w emocjonalnym dołku...

ocenił(a) film na 10
nib187

zgadzam się z wszystkimi!! to jest najlepsiejszy aktor na świecie!!!!