Zastanawiam się nad kupnem tego filmu na DVD. Chciałbym się poradzić czy warto. Dodam ,że lubię kino bez happy endu.
Moim zdaniem warto kupić... ale może nie trafi w Twój gust? Co do zakończenia... Koniec był smutny, choć jedna rzecz była w tym zakończeniu pozytywna, mimo wszystko. Aczkolwiek łezka płynie... Podsumowując zakończenie- jedna rzecz pozytywna, druga bardzo smutna. Polecam.
fakt, w swojej kategorii film bardzo dobry! rewelacyjne kino akcji! i wbrew pozorom nieprzewidywalne
Kino akcji? w takim razie chyba oglądaliśmy dwa różne filmy bo ja tutaj żadnej akcji nie widziałam. czekałam aż film się rozwinie i..film się skończył. Bardzo lubie washingtona i dlatego mi smutno, że musze taką ocenę postawić ale niestety nic więcej dać nie mogę. Moim zdaniem film był zdecydowanie za długi, a to że Pita żyje można się było domyśleć tuż po jej domniemanej śmierci. Jak dla mnie to w filmie były ciekawe tylko sceny z Pitą bo późniejsze, kiedy creasy torturował, wypytywał a poźniej zabijał po kolei wszystkich, były przewidywalne i troche..nudne. A szkoda..bo naprawdę duże nadzieje pokładałam w tym filmie (ze względu na ocenę czy komentarze ludzi) i się trochę zawiodłam.
no cóż, dla każdego coś innego :) Tobie podoba się Saga Zmierzch, ja nawet nie chcę tego komentować; gusta ludzi są różnorodne i nie mają wytłumaczenia, na szczęście :)
ale ja wcale nie powiedziałam, że film mi się nie podobał. po prostu spodziewałam się czegoś lepszego. i nie rozumiem w ogole tego "wypominania" zmierzchu bo lubie washingtona i jego filmy (mozesz sobie sprawdzić tak samo jak zobaczylas zmierzch). uwazam jednak, że w tym nie za bardzo się popisał.