Prezent na urodziny !!! - wspaniałe kino - wspaniały Denzel. Żadne inne plany dzisiaj nie wchodzą w grę. Żadne!
z miłą chęcią obejrzę ale pewnie pod koniec szlag mnie trafi i wyłączę przez te REKLAMY!
wszystkiego naj. Ja również dziś oglądałam, ale na szczęście nie na polsacie. Przecież tych reklam to się na trzeźwo nie da.... :P Ale racja, Ty masz dziś urodziny, więc domyślam się, że Tobie się uda to obejrzeć ;)
Specjalnie poczekałem aż film się skonczy: Najlepszego. Wspaniały film i moja kochana Lisa z Dead Can Dance plus piosenka Una Palabra. Fim mnie mocno "ściska" za każdym razem. Nic dziwnego, że to Twój prezent bo owy być powinien zawsze, ale pytanie czy ktoś Ci towarzyszył?? To zawsze milej. Drogi filmwebowiczu/filmwebowiczko przed Tobą mnóstwo podobnych wrażeń, gdyż kino nie ma sobie końca i życzę wspaniałych wrażeń tych "wiadomo jakich" i wszystkiego innego najlepszego.
DZIĘKUJĘ :-) Bardzo , bardzo ... Byłam sama i Denzel, czego wówczas potrzeba? A tak poważniej, bardzo mi milo i dziękuję za Twoje życzenia, słowa, za przemyślenia. Tak, muzyka wspaniała, pełna wrażeń. Oj ściska, porusza do głębi. Jest napięcie, spryt i odwaga bohatera, są uczucia. Nic dodać nic ująć. Mi tylko przykro, że bohater żył pogrążony w smutku i dobrze się stało, że ta maleńka wniosła choć na krótką chwilę w jego życie kolory tęczy ... Szkoda, że tak krótko, ale dobrze, że wogóle. Dużo by tu pisać, ale teraz i tak nie mogę. Pozdrawiam i również życzę wspaniałych wrażeń w tym co lubisz najbardziej. Pa
Ja oglądałem wczoraj, film jest naprawdę super. Mimo późnej godziny trudno było nie zasypiać, ale obejrzałem do końca. Tylko jak zwykle Polsat musi wkurzać ludzi tymi głupimi i trwającymi nie wiadomo jak długo reklamami. Drodzy pracownicy Polsatu reklamy puszcza się przed i po filmie, a nie w trakcie jego.
oczywiscie mialam nagrać, ale zrobiłam to nie na tym kanale co trzeba.. no cóż, trzeba będzie obejrzeć ten film w internecie.. ;/
Ja niestety nie dotrwałem do końca filmu ;( bede musiał sobie go kupić mozecie mi powiedziec czy ta dziewczynka naprawde zgineła