Film poprostu powalajacy ogladam go juz 6 raz i moge jeszcze wiele razy.Film moim zdaniem niedoceniony przez Akademie Filmowa w Ameryce.Ja widzialem tutaj pare Oskarow a tu nic wielka szkoda , bo gra aktorska wysmienita , genialna muzyka , wspaniale zdjecia i rezyseria , a w skrocie FULL WYPAS!!!
Zgadzam się, zwłaszcza jeśli chodzi o aktorów. Jedna z najlepszych (jeśli nie najlepsza) ról Washingtona w karierze. O wiele ciekawsza niż nagrodzona Oscarem w "Dniu próby". No ale polityka Akademii nie zawsze jest zrozumiała... Ale nominacje dla Denzela i dla Dakoty to powinny być bez dwóch zdań.
niezły, niezły ale nie genialny. Owszem zdjecia, muza, aktorstwo świetne ale film nie wyłamuje się z komercyjnych standardów, nie wprowadza wiele, nie powala, co nie zmienia faktu iż jest to kawał dobrego kina (9/10)
jest to moj ulubiony film i naprawde nie wiem ile razy go juz widzialem..tez denerwuje mnie fakt ze nie zostal należycie doceniony..jednak dla mnie to absolutny nr 1..muzyka i ten klimat..swietnie zbudowana fabuła..nic tylko ogladac..ogladac..ogladac..:) pozdRo
Ten film posiada wyśmienitą scieżke dzwiękową, zdjęcia które są rewelacyjne, fabuła powalająca, gra aktorów zapierająca dech w piersiach - ogólnie mówiąc mój ulubiony film polecam wszystkim :)