Cholernie mocno polecam. Wciąga jak cholera
Zasiadłem do niego bez większego zaciekawienia i z błędu zostałem wyprowadzony po 5 min. Świetny Danzel Washington - jedna z jego lepszych ról! Szkoda, że tak się skończył ale film naprawdę mocny i godny polecenia. Świetne zdjęcia, genialny montaż, wiele cud-scenek! Można obejrzeć dla samej satysfakcji, bo ta będzie na pewno!
Polecam 9/10 i dodaje do ulubionych. Naprawdę jestem cholernie miło zaskoczony tym filmem
ten film mnie również strasznie wciągnął, daje 9/10 film naprawdę zaaaajebisty polecam wszystkim.
PS:czemu ojciec tej dziwczynki się zabił?? w tym momencie akurat matka mi zaczęła przeszkadzac i nie słyszałem.co on takiego zrobił?
SPOjler
"PS:czemu ojciec tej dziwczynki się zabił??"
Bo zrozumiał, że po narażeniu swej rodziny stał się wrakiem człowieka. Dowiedzial się także od głównego bohatera, że to kula może wybrać śmierć lub życie. Ta, która wcześniej oszczędziła Creasego, tym razem nie pozostawiła złudzeń.
PS: Zanim napiszesz coś takiego to proponuje użyć słowa SPOJLER.
A co do filmu to według mnie także był rewelacyjny.
dla mnie również rewelacja! Gra akotrska wyśmienita nic dodac nic ująć. Denzel i Dakota jak zwykle fenomenalnie :) u mnie 10/10 bez żadnego zastanowienia :)
mnie rozbroił ten tekst:
Pita do Creasy'ego: Kochasz mnie?
A na to moja mama: On dla niej pół miasta wybił.
A tak poza tym, to jest jeden z filmów, który po prostu mnie oczarował. Nie tylko fabułą, ale także niezwykłymi kreacjami aktorskimi Denzela i Dakoty.
Racja, film genialny. Raczej nie przepadam za sensacyjnymi filmami ale ten NISZCZY! Genialna obsada, dobrze dobrana muzyka, ten film chyba nigdy mi się nie znudzi. Pozdrawiam ;d