8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278321
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

Film rewelacyjny, Al Pacino jak zwykle pokazał klasę. :)

ocenił(a) film na 10
xbletka

Niwstety nie ma..
Teraz to w filmach pokazuje sie tylko dupy i czasem jakies jakies samochody i małolaty maja radoche
Inne pokolenie teraz

ocenił(a) film na 10
Lipiniorz25

Taak, jednak w starych filmach widać ten klimat, mają coś co sprawia, że człowiek pragnie jeszcze i jeszcze.
Osobiście filmy z Al Pacino mogłabym oglądać całymi dniami, świetny aktor.

ocenił(a) film na 9
xbletka

Tylko świetny...?

ocenił(a) film na 10
Kamileki

Nie tylko. Al znajduje się w elicie, jeden z najlepszych aktorów, w każdym razie mój ulubiony.

ocenił(a) film na 10
xbletka

Tez uwielbiam z nim filmy.Szkoda ze aktorzy z jego pokolenia tak sie starzeja.

ocenił(a) film na 10
Lipiniorz25

Stare filmy mają to coś, aktorzy również byli lepsi niż większość dzisiejszych młodych "aktorzyn".

ocenił(a) film na 10
xbletka

Mamy podobne gust widze.
Rzeczywiscie cos w tym jest.W starych filmach jest "to cos" no i inni aktorzy.Trudno to zdefiniowac ale wiadomo o co chodzi :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Lipiniorz25

Najwidoczniej. :)
Stare filmy mają swój urok, często niesamowite, prześwietne historie które opowiadają. Nie to co dzisiejsze niestety w większości tępe i puste kino..
Durne i bezwartościowe filmy powstają teraz co chwilę, trudno jest trafić na prawdziwą perełkę w tym całym syfie.

ocenił(a) film na 10
xbletka

Coz.. producenci dostosowuja sie do dzisiejszego pokolenia a wiemy jakie jest...
Ciesze sie ze nie ja jeden mam takie podejscie i opinie o dzisiejszym kinie

ocenił(a) film na 10
Lipiniorz25

Pokolenie pokoleniem, sama mam 16 lat i należę do tego z reguły "głupiego pokolenia" ale akurat to zależy od człowieka czy woli coś ambitniejszego, czy ogłupiające romansidła.

ocenił(a) film na 10
xbletka

Jestes wyjatkiem zreszta takich wyjatkow jest niestety mało
Dzisiejsze pokolenie jest karmione programami z MTV i innymi glupawkami
Fajnie ze masz inne podejscie