Film rewelacyjny, Al Pacino jak zwykle pokazał klasę. :)
Niwstety nie ma..
Teraz to w filmach pokazuje sie tylko dupy i czasem jakies jakies samochody i małolaty maja radoche
Inne pokolenie teraz
Taak, jednak w starych filmach widać ten klimat, mają coś co sprawia, że człowiek pragnie jeszcze i jeszcze.
Osobiście filmy z Al Pacino mogłabym oglądać całymi dniami, świetny aktor.
Nie tylko. Al znajduje się w elicie, jeden z najlepszych aktorów, w każdym razie mój ulubiony.
Stare filmy mają to coś, aktorzy również byli lepsi niż większość dzisiejszych młodych "aktorzyn".
Mamy podobne gust widze.
Rzeczywiscie cos w tym jest.W starych filmach jest "to cos" no i inni aktorzy.Trudno to zdefiniowac ale wiadomo o co chodzi :)
Pozdrawiam
Najwidoczniej. :)
Stare filmy mają swój urok, często niesamowite, prześwietne historie które opowiadają. Nie to co dzisiejsze niestety w większości tępe i puste kino..
Durne i bezwartościowe filmy powstają teraz co chwilę, trudno jest trafić na prawdziwą perełkę w tym całym syfie.
Coz.. producenci dostosowuja sie do dzisiejszego pokolenia a wiemy jakie jest...
Ciesze sie ze nie ja jeden mam takie podejscie i opinie o dzisiejszym kinie
Pokolenie pokoleniem, sama mam 16 lat i należę do tego z reguły "głupiego pokolenia" ale akurat to zależy od człowieka czy woli coś ambitniejszego, czy ogłupiające romansidła.