8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278333
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

10/10

ocenił(a) film na 10

Mój ulubiony film, chyba najlepszy jaki widziałam. Myślę, ze może obejrzę go jeszcze jakieś 30 razy...

ocenił(a) film na 10
mcbwhitee

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.

ocenił(a) film na 9
mcbwhitee

Również się zgadzam..

ocenił(a) film na 10
Uzi

absolutnie moj ulubiony film :) i zasady Tony'ego "i got my word and my balls" :)

ocenił(a) film na 1
proxima123

ja myśle że jakieś 40 nie zaszkodzi.

ocenił(a) film na 10
proxima123

..."and I don't break it for no one..."

ocenił(a) film na 8
kabal92

BOŻE LUDZIE NIE SPUSZCZAJCIE SIĘ TYM FILMEM BO TO NIE JEST JAKIŚ AUTORYTET TEN MONTANA. GDYBY NIE ZROBILI O NIM GRY NIKT BY GO NIGDY NIE OBEJRZAŁ!!!

dałem filmowi 8/10

ocenił(a) film na 10
Baiken_aka_Serpico

O kurwa.Spadłem z krzesła."GDYBY NIE ZROBILI O NIM GRY NIKT BY GO NIGDY NIE OBEJRZAŁ!!!".

ocenił(a) film na 10
Baiken_aka_Serpico

Baiken ty jesteś naprawdę taki głupi czy tylko udajesz?

ocenił(a) film na 10
Baiken_aka_Serpico

Baiken-Genialnym filmem też nie jest Teksańska Masakra piłą mechaniczną.

ocenił(a) film na 8
PATOLOGIA458

ludzie po prostu nudzi mnie takie same gadanie po raz 100. moim zdaniem scarface jest wybitnym filmem ale słuchanie to po raz enty denerwuje!!!

a o masakre w teksasie to chodzi o tą z 1974

ocenił(a) film na 8
Baiken_aka_Serpico

jakoś przed premierą gry nie widziałem co nowych postów

ocenił(a) film na 10
Baiken_aka_Serpico

"BOŻE LUDZIE NIE SPUSZCZAJCIE SIĘ TYM FILMEM BO TO NIE JEST JAKIŚ AUTORYTET TEN MONTANA. GDYBY NIE ZROBILI O NIM GRY NIKT BY GO NIGDY NIE OBEJRZAŁ!!! "

"dałem filmowi 8/10"

"ludzie po prostu nudzi mnie takie same gadanie po raz 100. moim zdaniem scarface jest wybitnym filmem ale słuchanie to po raz enty denerwuje!!! "

To może byś się zdecydował co? To jest wybitny czy tylko 8/10?
I gdyby w grze nie było TAK oddanego Tonego Montany to wiele osób w tym ja by jej nie ruszyło!

ocenił(a) film na 8
kabal92

nie zrozumiałeś mnie. wkurza mnie to że ciągłe posty w stylu "genialny film" " super tony" itp. mi się ten film też podoba ale wysłuchiwanie ciągle tego samego jest denerwujące. i ten przypadek że ludzie przed grą nie było takoch postów a po grze co dzień nowy post jaki ten film jest wspaniały

dobra koniec debaty bo

ocenił(a) film na 10
Baiken_aka_Serpico

A pamiętam jak kilka miesięcy temu Człowiek z blizną miał dużą liczbę głosów, a mało komentarzy, to sie znaleźli tacy co pisali, że film ma za mało komentarzy i dziwili się skąd tyle głosów. Teraz jak ludzie piszą o filmie, nawet chociaż tylko, że jest super, to też nie pasuje. Ludziom w tym kraju na prawdę nie dogodzi.

ocenił(a) film na 8
przem

no ja tak na pewno nie mówiłem

Baiken_aka_Serpico

haha, gra jest cienka jak barszcz. ja sie 'jaram' filmem i z checia obejrze go jeszcze nie raz. wybitny, klasyka kina. jedyny w swoim rodzaju.

ogladasz the o.c. ?