Mój ulubiony film, chyba najlepszy jaki widziałam. Myślę, ze może obejrzę go jeszcze jakieś 30 razy...
absolutnie moj ulubiony film :) i zasady Tony'ego "i got my word and my balls" :)
BOŻE LUDZIE NIE SPUSZCZAJCIE SIĘ TYM FILMEM BO TO NIE JEST JAKIŚ AUTORYTET TEN MONTANA. GDYBY NIE ZROBILI O NIM GRY NIKT BY GO NIGDY NIE OBEJRZAŁ!!!
dałem filmowi 8/10
O kurwa.Spadłem z krzesła."GDYBY NIE ZROBILI O NIM GRY NIKT BY GO NIGDY NIE OBEJRZAŁ!!!".
ludzie po prostu nudzi mnie takie same gadanie po raz 100. moim zdaniem scarface jest wybitnym filmem ale słuchanie to po raz enty denerwuje!!!
a o masakre w teksasie to chodzi o tą z 1974
"BOŻE LUDZIE NIE SPUSZCZAJCIE SIĘ TYM FILMEM BO TO NIE JEST JAKIŚ AUTORYTET TEN MONTANA. GDYBY NIE ZROBILI O NIM GRY NIKT BY GO NIGDY NIE OBEJRZAŁ!!! "
"dałem filmowi 8/10"
"ludzie po prostu nudzi mnie takie same gadanie po raz 100. moim zdaniem scarface jest wybitnym filmem ale słuchanie to po raz enty denerwuje!!! "
To może byś się zdecydował co? To jest wybitny czy tylko 8/10?
I gdyby w grze nie było TAK oddanego Tonego Montany to wiele osób w tym ja by jej nie ruszyło!
nie zrozumiałeś mnie. wkurza mnie to że ciągłe posty w stylu "genialny film" " super tony" itp. mi się ten film też podoba ale wysłuchiwanie ciągle tego samego jest denerwujące. i ten przypadek że ludzie przed grą nie było takoch postów a po grze co dzień nowy post jaki ten film jest wspaniały
dobra koniec debaty bo
A pamiętam jak kilka miesięcy temu Człowiek z blizną miał dużą liczbę głosów, a mało komentarzy, to sie znaleźli tacy co pisali, że film ma za mało komentarzy i dziwili się skąd tyle głosów. Teraz jak ludzie piszą o filmie, nawet chociaż tylko, że jest super, to też nie pasuje. Ludziom w tym kraju na prawdę nie dogodzi.