8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278321
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

to jest fantastyczny film z genialnym Alem Pacino (jeden z moich ulubionych aktorów) . Również ten film zajmuje wysokie miejsce w rankingu moich ulubionych filmów. Sorry za wcześniejszą wiadomość :)

ocenił(a) film na 10
DJ_Taxy

No film jest genialny polecam każdemu widziałem go 20 razy albo i więcej, mam go na DVD ale pewnie i tak się nie powstrzymam i obejrze go na tvn. Tak to jest nawet jak ma się jakiś film, a zwłaszcza tak genialny jak "Scarface" to jak już leci w tv to nie można go przełączyć :)

DJ_Taxy

Ja jeszcze nie widziałem, ale zobaczę w piątek. Właśnie zobaczyłem reklamę.

Polish

w ten sam dzien jest na polsacie Taksówkarz. Na szczescie mam 2 telewizory ale itak głupio to zrobili.

ocenił(a) film na 10
radbar3

A no głupio zrobili ale chyba specjalnie, takie filmy tak rzadko lecą w tv i żeby puścić oby dwa w tym samym czasie to już kurestwo. Ale ja mam obydwa na DVD więc luzik, tylko co zrobi ten kto nie widział oby dwóch(jest ktoś taki?)???

ocenił(a) film na 10
DJ_Taxy

No wreszcie będę mogła obejrzeć x ]
Jea! Kochamy Ala Pacino! : * ; )

ocenił(a) film na 10
fleUr_henry

ale sie zgrali z polsatem, na szczescie taxi driver mam od miecha wreszcie i juz widzialem ten arcycudny film, teraz czas na scarface-to bedzie moj pierwszy raz :-D

montek

ja tez czekam,czekam,po obejrzeniu napisze wrazenia

ocenił(a) film na 10
nosferatu

no musze przyznac że zacne kino to było, oj mocne

ocenił(a) film na 10
montek

Też dodam swoje wrażenia, niby sa w osobnym temacie, ale proszę:

Myślałem iż to będzie bieganie i zabijanie, bez znaczącej fabuły, - mile się zawiodłem! I te lata 80' MIAMI! O BOże, kocham ten klimat, rodem z Vice City! Siedizałem jak wryty, te plaże, auta, dupy, rozmówki z języczkiem, he-he, nie. Bez kitu - film naprawde dobry z dobrą fabułą, - polecam! Jak zwykły bandzior kozakująć może wzrosnąć i stać się szefem mafii! Są tez motywy znane nam z tego filmu w GTA Vice City, m.in.: łązienka z krwią i piłą mechaniczna, kto grał,- ten wie!