to jest fantastyczny film z genialnym Alem Pacino (jeden z moich ulubionych aktorów) . Również ten film zajmuje wysokie miejsce w rankingu moich ulubionych filmów. Sorry za wcześniejszą wiadomość :)
No film jest genialny polecam każdemu widziałem go 20 razy albo i więcej, mam go na DVD ale pewnie i tak się nie powstrzymam i obejrze go na tvn. Tak to jest nawet jak ma się jakiś film, a zwłaszcza tak genialny jak "Scarface" to jak już leci w tv to nie można go przełączyć :)
w ten sam dzien jest na polsacie Taksówkarz. Na szczescie mam 2 telewizory ale itak głupio to zrobili.
A no głupio zrobili ale chyba specjalnie, takie filmy tak rzadko lecą w tv i żeby puścić oby dwa w tym samym czasie to już kurestwo. Ale ja mam obydwa na DVD więc luzik, tylko co zrobi ten kto nie widział oby dwóch(jest ktoś taki?)???
ale sie zgrali z polsatem, na szczescie taxi driver mam od miecha wreszcie i juz widzialem ten arcycudny film, teraz czas na scarface-to bedzie moj pierwszy raz :-D
Też dodam swoje wrażenia, niby sa w osobnym temacie, ale proszę:
Myślałem iż to będzie bieganie i zabijanie, bez znaczącej fabuły, - mile się zawiodłem! I te lata 80' MIAMI! O BOże, kocham ten klimat, rodem z Vice City! Siedizałem jak wryty, te plaże, auta, dupy, rozmówki z języczkiem, he-he, nie. Bez kitu - film naprawde dobry z dobrą fabułą, - polecam! Jak zwykły bandzior kozakująć może wzrosnąć i stać się szefem mafii! Są tez motywy znane nam z tego filmu w GTA Vice City, m.in.: łązienka z krwią i piłą mechaniczna, kto grał,- ten wie!