moze i tak, bo na niego mam 82%
ale nie zamierzam oglądać w przeciwienstwie do Scarface, na ktorego rekomendacja mi skoczyla na 49%
Jeśli sugerujesz się tym, że Ci "rekomendacja skoczyła" to gratulacje :/ Weź się w garść i obejrzyj film..........
raczej nie bo znow spadla do 44%...
poczekam az wzrosnie a na razie pozostane przy moich filmach....
Przeanalizowałem Twój profil i zalecam jak najszybsze obejrzenie wymienionego filmu :)
Zaufaj człowiekowi, a nie jakimś algorytmom....
Gladiatora oglądałeś, więc scena w motelu na początku to dla Ciebie pikuś.....
świadczy to o tym, że lubisz ten gatunek, ale jest mało filmów w tym gatunku, podejrzewam że skrypt obliczający to czegoś nie bierze pod uwagę
wsytarczy zajrzec w twoj profil i chyba widac ze ten film ci do gustu nie przypadnie
ok to potem się nie dziw że na naprawdę ambitne kino masz takie niskie rekomendacje. Pozdrawiam :)
kurde, już miałem go oglądnąć ale pomyliły mi się okładki i oglądnąłem 'Niebezbieczny umysł'.
Że masz go obejrzeć. Jeśli tytuł filmu to "Scarface" dodaj do procentów jakieś 50% ;)
Bardzo mnie zaskoczył. Pozytywnie. Nie wiem dlaczego ale miałem jakieś opory przed obejrzeniem tego filmu. Ale cieszę się, że w końcu się przełamałem i obejrzałem ten film. Z całą pewnością jedna z lepszych ról Al Pacino. Świetnie ewoluowała charakterologicznie postać grana przez Ala. Tony Montana wiele mu zawdzięcza. ;)
Np. Chłopcy z ferajny, Ojciec chrzestny (I-III) , Dawno temu w Ameryce, Życie Carlita, Pulp fiction itd. jest dużo dobrych filmów gangsterskich.