8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278300
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

7.5/10

ocenił(a) film na 7

Spodziewałem się dużo lepszego filmu... naprawdę czuję rozczarowanie... losy Montany mimo prawie 3 godzin trwania filmu przedstawione byle jak i po łebkach... takie miałem wrażenie... Najmocniejszy punkt filmu to Pacino i jego gra aktorska... do tego ostatnie sceny... zupełnie nietrafione... mnie nie porwał... Co najwyżej naciągana 8.

ocenił(a) film na 5
reptile2006

Dokładnie. Mam takie same odczucia. Wszyscy chwalili, od jakiegoś czasu się czekało, aż się obejrzy, a tu takie nijakie. O wiele bardziej podobał mi się film ''Blow''. Co do Al Pacino, na początku nie podobała mi się jego gra aktorska, a potem to nawet bardzo.

ocenił(a) film na 10
Vopsie

Kobiety tez nie zrozumieja, jakby co.

ocenił(a) film na 5
Klonazepam

Nie zrozumieją filmu?

ocenił(a) film na 10
Vopsie

Nie zrozumieją, czemu jest on kochany przez miliony dużych i małych chłopców na całym świecie. Fabularnie nic do rozumienia w nim nie ma.

ocenił(a) film na 5
Klonazepam

Spoko, nie wiedziałam o co Ci chodziło.

ocenił(a) film na 9
Klonazepam

ja tam rozumiem, czemu jest kochany, mimo że jestem kobietą, więc nie generalizuj ;p ... Cieszę się, że w końcu obejrzałam Człowieka z blizną, bo przymierzałam się od lat, ale zawsze było coś innego... i tylko jeszcze bardziej utwierdziłam się w przekonaniu, że dobre filmy już nakręcono wiele lat temu, obecnie robi się tylko marne podróbki

ocenił(a) film na 10
Vopsie

oj gust to ty masz mierny :)

ocenił(a) film na 10
reptile2006

Fani sali samobojcow nie zrozumieja. Nie ma o czym rozmawiac nawet.

ocenił(a) film na 8
reptile2006

The World Is Yours

reptile2006

Fabuła, czasem naciągana, ale ogólnie dobry film. Godny polecenia.