8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278333
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

Film z tych starszych ale genialny,wogóle mnie nie nudził i jeszcze ta willa głownego bohatera która jest w grze Gta Vice City,miłośnicy tej gry muszą po prostu zobaczyć ten film,można powiedzieć że jest u mnie drugi za Skazanymi Na Shawshank,albo nawet i na równo.

ocenił(a) film na 9
PATOLOGIA458

tyton, powiedz tylko, że oglądnąłeś ten film, bo ja ci go poleciłem.. widzisz wiem co to dobre kino..

ocenił(a) film na 10
Uzi

Ogólnie teraz mi się nudzi i zaczynam ściągać filmy te które są w top-10
ale ten film moim zdaniem jest arcydziełem,końcówka jest rewelacyjna,w niektórych momentach uśmiałem się na filmie,szczególności na początku.

ocenił(a) film na 10
PATOLOGIA458

Tony na końcu rozwalił chyba z 25 gości,dostał tyle kul a nadal się trzymał:D.

ocenił(a) film na 10
PATOLOGIA458

Teraz postanowiłem że pobiorę film chłopcy z ferajny bo następny gangsterski i zapowiada się bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 9
PATOLOGIA458

No, niektórym przeszkadzają w człowieku z blizną pewne niedorzeczności.. o których wspomniałeś.. al pacino stworzył prawie karykaturę gangstera - jednak film ma swój potencjał, który przykuwa oczy do ekranu.. piękny jest właśnie klimat lat 80., który później genialnie został przeniesiony na gta vice city, a teraz jeszcze grę Scarface..

Wiesz jak ja tłumaczę sobie końcówkę - Tony był strasznie najarany.. i praktycznie nic nie czuł.. był w furii po śmierci siostry.. i po uświadomieniu sobie, że zabił Mannyego..

ocenił(a) film na 10
Uzi

Tak zgadzam się,kokaina go zabiła ale jako gangstera Al Pacino zagrał genialnie,nawet cygaro do niego pasowało.