Co? Musiała wyjść gra na podstawie filmu by ludzie przypomnieli sobie o tym świetnym filmie. Gdyby nie było gry nikt by go nie pamiętał. Ze mną tak było że chciałem go obejrzeć bo Pacino gra, ale był w tym samym czasie Taxi Driver z niemniej gorszym aktorem Robertem De Niro. A to był czas przed wydaniem gry!!!
Daje filmowi 8/10
A wiecie czemu ten film dostał malinę? Bo pokazywał prawdziwego prymitywnego gangstera, a nie wypucowanego w graniaku inteligenta( oczywiście co do filmu Ojciec Chrzestny nic nie mam.)
Bez przesady. Prawdziwym motorem jest tutaj wysokie miejsce w rankingu, a nie słabiutka gra (grałem).
Gówno prawda,film obejrzałem a nawet nie wiedziałem że jest gra,o filmie nikt nie zapomniał jak i nie zapomnieli o innych świetnych filmach.
Pamietalibyśmy, wierz mi. Scarface to taki film, o którym się nie zapomina, nie dlatego, że wyszła gra na jego podstawie. Scarface to film kultowy...
Nistety nie! Wlasnie po obejrzeniu filmu dopiero dowiedzialam sie o istnieniu gry :)
Grałem w SCARFACE - THIS WORLS IS YOU czy jakos tak i ta gra wcale biena nie była ( durny byl jedynie podklad muzyczny - rap hehe w o gangsterze z lat 80ych w zupełnie innych nie murzynskich klimatach )
gra jest bardzo dobra, jednak monotonna. te same misje przez cały czas.
dobre alternatywne zakonczenie i filmowy klimat. sciezka tez niczego sobie.
a ten rap mistrzu jest jak najbardziej dobry bo tam są hity ówczesnych lat a nie muzyka będąca tylko w filmie.
Miast płacić za Scarface'a lepiej zainstalować po raz n-ty GTA:Vice City. Lepszy klimat i w ogóle miód, cud i orzeszki. W dodatku wyszło tyle fajnych modów, że gra się po dziś dzień w nią. Ta gra ma u mnie zajęte miejsce na zawsze.
Ja szczerze mówiąc całą przygodę ze Scarfacem zacząłem czytając temat numeru w CDA. Cóż, gdyby gra nie pojawiła się w newsach tobym się o filmie nie dowiedział. Aha, dodam,że nie miałem wtedy neta :)